Hogyan kell cigit tekerni

Válaszd ki a sodrópapírt, amit szeretnél.

Kezdetben ne akarj túl vékony vagy vastag papírt, mivel ezekkel nehezebb sodorni, és a vastagabb papír sok füsttel ég. Egy papírt tegyél a kezedbe, a ragasztós (fényes) oldalával felfelé. (vagy teheted egy biztos helyre, akár asztalra is)

Ezután ki kell választanod a szűrőt.

Kezdőknek érdemes egy slim vagy normál szűrővel kezdeniük, semmiképp sem vastaggal.

Ha jobbkezes vagy akkor a szűrőt valószínűleg a papír jobb oldalára szeretnéd tenni, úgy, hogy a szűrő vége egy vonalban legyen a papír végével (ez fordítva igaz, ha balkezes vagy), bár ez is csak a preferencia kérdése. Most, hogy a szűrő kiválasztva és készen áll, készüljön fel a papírra való behelyezésére. Ha Ön jobbkezes, akkor a szűrőt valószínűleg a papír jobb oldalára szeretné helyezni, úgy, hogy a hegy vége egy vonalban legyen a papír végével (ez fordítva igaz, ha Ön balkezes), bár ez is csak a preferenciák függvénye.

Ezt követően a papírt kell dohánnyal megtöltened.

Csípj le annyi dohányt, amire szükséged lesz, és egyenletes mennyiségű dohányt helyez a szűrőtől a sodrópapír végéig. Győződj meg róla, hogy a dohány egyenletesen oszlik el, és nincsenek csomók.

Vedd fel a nyitott cigarettát úgy, hogy hagyd, hogy a papír U alakot alkosson a dohány körül, lényegében a szűrő és a papír a dohányt körbeöleli. Miközben az ujjaid (óvatosan) a szűrő körül tartod, kezdd el a cigarettát a hüvelyk- és középső ujjaid között sodorni, lassan kezdd el formázni a cigarettát, óvatosan tömörítsd a dohányt henger alakúvá, a szűrőn kívüli kézzel haladj fel és le a cigarettán.

Miután a dohányt a megfelelő formában van, húzd lefelé a hüvelykujjad, hogy a papír szélét a dohány tetejéhez igazítsd. Ezután hajtsd a papír szélét a dohányba, gyakorolj nagyobb nyomást a hüvelykujjaiddal, és tekerd felfelé a középső ujjaid. Addig tekerd a cigarettát, amíg csak a papír ragasztó vége marad. Ezután végig kell nyalni a papír szélén, hogy a rágógumi ragadós legyen. Amikor a ragasztó nedves, tekerd a papír többi részét, amíg teljesen kész nem lesz.

Hogyan kell cigit tekerni

Hogyan kell cigit tekerni videó

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.