Hogyan kell cigánykerekezni

Kezdj egy lándzsaállásból, a domináns lábadat enyhén hajlítsd előre, a hátsó lábadat pedig egyenesítsd ki. Emeld fel mindkét karodat egyenesen a fejed fölé, szorosan a füledhez, a törzsed pedig nézzen a domináns lábad irányába.

Dőlj előre, áthelyezve a súlyodat az első lábadra, és emeld fel a hátsó lábadat, hogy párhuzamos legyen a talajjal. A karjaid maradjanak szorosan a füled mellett.

Folytasd az előrehajolást, amíg a kezeid el nem érik a földet. A kezeid legyenek vállszélességben, 90*-os szögben egymáshoz képest.

Rúgd fel a hátsó lábadat a tested fölé, majd az első lábadat . Ügyelj arra, hogy a lábad egyenesen a plafon / ég felé rúgjon, ne oldalra kifelé.

A cigánykereket a hátsó (kevésbé domináns) lábaddal landolj először, a csípődet és a testedet négyszögbe állítva, ahogy landolsz. Folytasd a másik lábaddal, hogy a talajjal párhuzamosan érkezz, miközben előrehajolsz, a karjaidat továbbra is szorosan a füledhez szorítva.

Landolj lándzsaállásba, az ellenkező irányba fordulva, ahonnan elindultál. A kevésbé domináns lábad most elöl kissé behajlítva lesz, a domináns lábad pedig hátul egyenes. Tartsd a karjaid továbbra is egyenesen a fejed fölött.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.