Mi az a Chat GPT? – mire használják?

Az Open AI Chat GPT egy rendkívül népszerű AI-alapú program, amelyet az emberek párbeszédek generálására használnak. A chatbotnak van egy nyelvi alapú modellje, amelyet a fejlesztő finomhangol az emberi interakcióhoz, beszélgetéses módon.

Gyakorlatilag ez egy szimulált chatbot, amelyet elsősorban ügyfélszolgálatra terveztek; az emberek azonban számos más célra is használják. Ezek az esszéírástól kezdve az üzleti tervek kidolgozásán át a kódgenerálásig terjednek. De mi is ez, és mire képes valójában?

Ha még nem ismered a Chat GPT-t, ez az útmutató neked szól, olvasd tovább.

Mi az a Chat GPT?

A Chat GPT egy mesterséges intelligenciával működő chatbot automatikus generáló rendszer, amelyet az Open AI hozott létre az online ügyfélszolgálat számára. Ez egy előre betanított generatív chat, amely a (NLP) Natural Language Processing (természetes nyelvi feldolgozás) lehetőségét használja. Adatainak forrása tankönyvek, weboldalak és különböző cikkek, amelyeket arra használ, hogy modellezze saját nyelvét az emberi interakciókra való válaszadáshoz.

Ez a chatbot rendszer a mesterséges intelligencia segítségével nyújt információt és ad választ a megkeresésekre. A chat GPT népszerű változata a GPT-3 modell.

Mi az a Chat GPT? – mire használják?

Mire használják a Chat GPT-t?

A Chat GPT fő jellemzője az, hogy olyan válaszokat generál, mint amilyeneket az emberek adnának, egy szövegdobozban. Ezért alkalmas chatbotokhoz, AI-rendszerek beszélgetéseihez és virtuális asszisztensekhez.

Ugyanakkor képes természetes válaszokat adni a kérdésekre társalgási hangnemben is, és képes történeteket, verseket generálni, és még sok minden mást is. Sőt, a Chat GPT képes:

  • Kódot írni
  • Cikket vagy blogbejegyzést írni
  • Lefordítani cikkeket
  • Hibakeresés
  • Történetet/verset írni
  • Akkordok és dalszövegek ajánlása

Ahhoz, hogy a mesterséges intelligenciát rávegye a fenti kérések valamelyikének végrehajtására, csak annyit kell tennie, hogy beírja a parancsot a chatbotba.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.