Mi a különbség az iqos 2.4 és 3.0 között

Az IQOS 3 DUO legújabb verziója a jelentősen könnyebb kezelhetőség mellett elsősorban intelligens töltést hoz, amelynek köszönhetően két patron egymás utáni használata lehetséges. Ez jelentős előrelépés, ami miatt előnyösebb az összehasonlításban.

Hosszú távú tapasztalat

Hosszú tesztelés után az IQOS 3 DUO napi előnyei megmutatkoznak. Különösen nagyra értékeljük a töltő meghosszabbított élettartamát akár 30 patronig. Két újratöltés egymás után szép előrelépés, de valószínűleg csak a szenvedélyes dohányosok számára. Mindazonáltal még ezt az újítást is mindenki értékelni fogja, különösen akkor, ha a fűtőberendezés nem illeszkedik pontosan, és nem töltődik fel a töltőhöz való visszatéréskor, akkor a felhasználó örül, hogy még mindig készen áll.

Az IQOS 2.4+ alapmodellhez képest az újabb IQOS 3 DUO előnyei még inkább nyilvánvalóak. A fényűző megjelenés és a sok szín mellett döntő az a lényegesen rövidebb idő, amelyet a felhasználónak várnia kell a tartó feltöltésére. A kezelhetősége is egyszerűbb, a fűtőtest gondolkodás nélkül behelyezhető, egy mágnes segítségével illeszkedik a töltőbe.

Nem csak a nők fogják értékelni az ajtók és a fűtőtestek több tucat színváltozatát, és mindig egy limitált kiadás a négy alapszínhez fehér, arany, szürke és kék.

Érdemes-e összehasonlítani az IQOS 3 DUO-t?

Az IQOS 3 DUO minden tekintetben jobb, mint mindkét régebbi modell. Mindenkinek ajánlható, akinek nem kell az árat néznie. Előnyei az alap IQOS 2.4+ modellel szemben is megmutatkoznak, de javasolnám, hogy gondolkodjanak el a váltáson az IQOS 3 tulajdonosok, ahol ez nem olyan forradalom, de a gyorsított töltés és a bizonyosság, hogy a fűtés mindig készen áll, alapvető változást jelent számunkra.

 

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.