Mi az a Netflix és hogyan működik?

Egy film- és tévérajongó élete elég nehéz, ha belegondolsz. Tegyük fel, hogy van egy blockbuster film, amit meg akarsz nézni. Megnézed a mozikban, amint megjelenik? Az elég sokba fog kerülni. Vagy megvárod, amíg a film fizikai formában megjelenik, és megveszed? Ez még mindig elég drága, nem tudni, hogy egyáltalán megnézed-e a filmet többször, és a lejátszó (vagy a lemez) elavulhat.

És akkor ott van a tévé esete. Számos különböző dolog állhat közéd és a kedvenc műsorod közé. A szolgáltatói csomagodban szereplő csatornák még egy hétig, vagy talán még tovább sem sugároznak új epizódot. Vagy lehet, hogy a műsor egy prémium csatornán fut, amelyre külön pénzt kell fizetned az előfizetésért. Vagy talán nincs elég hely a digitális felvevődön, hogy elmentd a műsort és a többi anyagot, amit meg akarsz nézni.

Ezért sokan, akik nem elégedettek ezekkel a lehetőségekkel, a Netflix.com-hoz fordulnak. A Netflix segítségével annyi filmet és tévéműsor-epizódot nézhet, amennyit csak akar. És nem kell várni arra, hogy egy mozi közzétegye a vetítés időpontját, egy kölcsönzőnek legyen raktáron fizikai példánya, vagy egy csatornának adásba kerüljön a következő epizód. Amíg egy film vagy sorozat elérhető a Netflixen, addig bármikor megnézheti, amikor csak akarja. És mindez mindössze pár ezer forintba kerül havonta.

Mi az a Netflix és hogyan működik?

Mi is az a Netflix dióhéjban?

A Netflix egy olyan weboldal, amely lehetővé teszi, hogy akkor és olyan gyakran nézz filmeket és tévéműsorokat, amikor és amilyen gyakran csak akarsz. Egy havi előfizetéssel hozzáférhetsz a Netflixen az országodban elérhető összes címhez, amelyeket számítógépeden, mobilkészülékeden, okostévéden vagy más digitális médialejátszón nézhetsz.

A Netflix egy média streaming szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy egy film vagy tévéműsor epizódját már a fájl betöltése közben megnézheti, szemben azzal, hogy a nézés megkezdése előtt meg kell várnia a teljes fájl betöltését.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.