Hogyan halt meg Mickey egér? A TikTok trend magyarázata

A TikTokon már javában zajlik Mickey egér „halála”, időről időre újabb és újabb videók bukkannak fel a témában. De a szeretett Disney kabalafigura valójában nem halt meg, és továbbra is kalandozik a Disney+ animációs sorozatában, a The Wonderful World of Mickey Mouse-ban.

A TikTok-on az a trend, hogy a felhasználók lefilmezik a reakciójukat a Google „what killed Mickey Mouse?” keresésre. Bár semmi konkrétum nem jelenik meg, arra lehet számítani, hogy rajongók által készített beszámolókkal találkozhatunk Mickey egér haláláról. Ezek azonban gyakran a furcsa rajzfilmes forgatókönyveket parodizálják.

A Fandom Wiki szerint Mickey egér állítólag szívrobbanás vagy szívbomlás következtében halt meg
A Fandom oldal List of Deaths Wiki (amely a filmek, sorozatok és játékok halállistáit dokumentáló wiki) szerint Mickey egér találkozik néhány „halálos forgatókönyvvel” a The Wonderful World of Mickey Mouse-ban.

Hogyan halt meg Mickey egér? A TikTok trend magyarázata

Az egyik esetben a szíve felrobbanása után hal meg, egy másik esetben pedig egy lezuhanó torony alatt összezúzódik. A halál egyéb fajtái közé tartozik, hogy szétesik, vagy miután elválik Minnie-től, vagy amikor a Szörnyeteg ráordít. Mickey egér azonban a szétesés után újraéled.

Ez a halállistát azonban nem kell komolyan venni, mivel a sorozat epizódjaiban az összes szereplővel szembenéző lehetséges haláljeleneteket számolja.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.