Mi az a Google Hangouts?

A Google Hangouts egy olyan egységes kommunikációs szolgáltatás, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy szöveges, hang- vagy videobeszélgetéseket kezdeményezzenek és részt vegyenek bennük, akár egyedül, akár csoportosan. A Hangouts beépült a Google+ és a Gmail szolgáltatásba, és mobil Hangouts-alkalmazások is elérhetők iOS és Android eszközökre.

A Google Hangouts a vállalati ügyfelek számára is hasznos együttműködési platform lehet. A Hangoutsnak van egy Google Hangouts on Air nevű opciója is, amely lehetővé teszi a Google+ felhasználók számára, hogy a YouTube-on élőben közvetítsenek videohívásokat. A Hangouts on Air a szervezetek számára ingyenes módszerként nyert teret online szemináriumok és talk show-k lebonyolítására.

Mi az a Google Hangouts?

A Google Hangouts a korábbi, a Google+ és a Gmail rendszerbe épített csevegőfunkciókat, valamint az önálló Google Talk alkalmazást váltja fel. A Hangouts integrálható a Google Voice szolgáltatással is, így a szolgáltatás felhasználói ingyenesen telefonálhatnak belföldön a számítástechnikai eszközeikről. A Google 2020-ban a Hangoutst a Gmailben található Google Chatre cserélte. A Google a Hangouts helyett a Chat használatát ösztönzi azonnali üzenetküldő eszközként.

2022. november 1-jével a Google Hangouts hivatalosan is megszűnik, a szolgáltatás minden aspektusa átkerül a Google Chatbe.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.