Mi az a Shein Free Trial?

Tudta, hogy ingyen kaphat Shein ruhákat? Az egyetlen követelmény, hogy a kiszállítást követő 10 napon belül részletes véleményt írj a termékről, és tedd közzé a Shein oldalán. A legjobb értékeléseket „Magas minőség” jelöléssel látják el, és további Shein pontokat kapnak.

Hogyan vehet részt a programban

Minden nem blokkolt Shein vásárlónak 3 darab heti ingyenes próbálkozás áll rendelkezésére. Az ingyenes próbaverzió igényléséhez nyissa meg annak a terméknek az oldalát, amelyet szeretne véleményezni, és kattintson az „Ingyenes próba” gombra. Írja be a ruhaméretet és a megfelelő szállítási címet, nyomja meg a „Küldés” gombot, és várja meg az eredményeket.

A Shein Free Trial tesztelőket a Shein automatizált rendszere választja ki, és az „Ingyenes próba” főoldalán jelentik be. A nyertes kiválasztásakor a Shein rendszere értékeli a korábbi Free Trial aktivitási szintjét, azt, hogy mennyit vásárolt a múltban, és hogy Ön potenciális vásárlónak számít-e.

Ha a jelentkezését elutasítják, ne bosszankodjon – jelentkezzen további Ingyenes próbákra. Amint kiválasztják, a terméket a megrendelések oldalán látja majd, és nyomon követheti azt. A szállítási költségeket a Shein fedezi.

Mi az a Shein Free Trial?

A véleményekre vonatkozó követelmények

Amikor megerősíti a termék kézbesítését, 10 nap áll rendelkezésére, hogy elkészítse és feltöltse a véleményét.

A Shein Free Trial ügyfélszolgálati központjával kell kapcsolatba lépnie, ha minőségi problémái vannak, amint felfedezi a problémát.

Ha 10 napon belül nem teszi közzé a véleményt, ki lesz tiltva a Shein Free Trial programból.

A véleménynek meg kell felelnie az általános véleményezési irányelveknek, alaposnak kell lennie, tartalmaznia kell a személyes véleményét a termék textúrájáról, dizájnjáról, anyagáról, méretéről és a termék minden más aspektusáról. A felhasználói fotóknak (egy teljes testkép és 2 részletes fotó a termékről) és videóknak a véleményező felhasználó által készítetteknek kell lenniük, és jó minőségűnek kell lenniük.

A véleményt normálisan kell feltölteni. Győződj meg róla, hogy minden információt összegyűjtöttél és készen állsz a közzétételre, és a Wi-Fi-kapcsolatod stabil, mivel csak 2 kísérleted van a vélemény feltöltésére, ha pontokat szeretnél kapni érte.

Minden feltöltött értékelést a Shein munkatársai megvizsgálnak. Ha az értékelésed megszegi az értékelési irányelveket, akkor elutasításra kerül, és még egy esélyed lesz megváltoztatni, majd újra elküldeni.

Miért érdemes részt venni az ingyenes próbaverzióban?

Először is, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy ingyenes ruhákat kapjon és élvezze.
Shein pontokat kapsz minden egyes jóváhagyott értékelésért. Normális esetben 20 pontot kap minden egyes értékelésért. A Shein pontok egyfajta belső valuta, amellyel a megrendelés költségeinek egy részét ki lehet fizetni. Az átváltási árfolyam 1 pont 0,01 dollár. További információk a Shein pontokról. 100 pontot kapsz, ha az értékelésed „Kiváló minőség” minősítést kap.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.