A Roblox egy online játékplatform, ahol bárki készíthet vagy játszhat játékokat. Ez az egyik leglátogatottabb online hely, havonta 56 millió játékossal. Ez még a Fortnite-nál is több! A Roblox a felhasználók számát tekintve még mindig elmarad a népszerű Minecraft mögött, de az újabb játékplatform felzárkózik.

Milyen játékokat lehet játszani a Robloxon? Ha el tudod képzelni, akkor játszhatsz is vele! A játékosok a fiók indítása után egy több mint 40 millió játékot tartalmazó listán keresgélhetnek. Mi van akkor, ha egy felhasználó nem talál olyan játékot, ami tetszik neki? Készíthetnek sajátot! A Roblox minden felhasználónak megadja az eszközöket ahhoz, hogy saját játékokat készítsen.

Használtál már valaha avatárt? A videojátékokban gyakoriak, és minden Roblox-felhasználó készít egyet. Az avatár hasonlíthat a játékosra, de nem muszáj! Az avatár készítése lehetőséget ad a játékosoknak, hogy kreatívak legyenek. Bármilyen formában lehetnek önmaguk, amilyenek csak akarnak. Ezután az avatárjukat használják a játékokhoz.

Sok népszerű játék van a Robloxon. Az egyik a „Natural Disaster Survival”, ahol a játékosok megvédik magukat árvíz és földrengés idején. Egy másik a „Búvárkodás a Quill-tónál”, ahol sosem tudhatod, milyen víz alatti kincseket találsz legközelebb. Más játékokban hétköznapibb feladatokat gyakorolhatsz. Például pénztárosként vagy szakácsként dolgozhatsz a „Work at a Pizza Place” játékban.

Mi az a Roblox?

Néhány játékban a játékosoknak Robuxot kell költeniük, ami játékbeli pénz. A játékosok azonban valódi pénzzel vásárolnak Robuxot, ezért a felhasználóknak óvatosnak kell lenniük, hogy mennyi Robuxot költenek. Amikor a játékok emelik a Robuxot, a Roblox megosztja a profitot a játék készítőjével. Néhányan már milliókat kerestek a játékokban elköltött Robuxokkal! De ne aggódj, a játékosoknak nem kell pénzt költeniük ahhoz, hogy jól érezzék magukat a Robloxon! A fiókok ingyenesek, és a Robuxba kerülő funkciók opcionálisak.

Bárki készíthet Roblox-fiókot. Ez nagyszerű, mert ez azt jelenti, hogy a gyerekek mindenhol jól szórakozhatnak. Mégis, a felhasználóknak óvatosnak kell lenniük, hogy kivel beszélgetnek. Jó móka online beszélgetni a barátokkal, miközben Roblox-játékot játszol. Ne feledd azonban, hogy soha ne adj meg személyes információkat idegeneknek.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.