Hogy kell kezet rajzolni

A rajzolást 4 szakaszra lehet felbontani. Lássuk:

Javaslom, hogy minden egyes szakaszt addig gyakorolj, amíg nem érzed magad kényelmesen, mielőtt továbblépnél. Kezdetben próbáld meg az egyszerűbb kézmozdulatokat gyakorolni, mielőtt a bonyolultabbakat kipróbálnád, el akarjuk kerülni a felesleges frusztrációt gyakorlás közben.

1. szakasz. Központi doboz

Rajzoljunk egy hajlított dobozt a kéz középső részéhez, rajzoljuk be a tenyérpárnákat, ha ebben a szögben láthatóak. Figyeljünk arra, hogy a kéz meglehetősen vékony, a kéz mélysége sokkal kisebb, mint a teljes felülete.

Hogy kell kezet rajzolni

2. szakasz. A hüvelykujj

Most kezdd el hozzáadni a hüvelykujjat, amely egy háromszög alakú dobozon keresztül csatlakozik a dobozhoz, majd egy henger és egy kúpos henger következik. Figyelj arra, hogy a hüvelykujj hogyan kapcsolódik a tenyér párnájához (nézd meg a saját kezed, hogy könnyebb legyen).

3. szakasz. Kesztyű / Kézfej

Ebben a szakaszban megpróbáljuk egyszerűsíteni az ujjakat az egymáshoz közelebb eső ujjak csoportosításával. Javaslom, hogy ezen a ponton az egyes ujjakat gyakorold, mert néhány gesztushoz egyes ujjakra lesz szükség. Ennek a szakasznak a megismerése segíteni fog, ha egyszer elkezdjük alkalmazni ezt az illusztrációk és az alakrajzolás munkameneteiben.

4. szakasz. Teljes kéz

A teljes kéz megrajzolása sokkal könnyebbnek fog tűnni, ha már megbarátkoztunk a kesztyűvel, mert az egyszerűsített formát használhatjuk iránymutatásként az egyes ujjakhoz.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.