Badoo hogy működik

Hogyan működik a Badoo?
Miután letöltötted a Badoo-t hozz létre egy fiókot (bejelentkezhetstz a Facebookkal). Ezután egy egyszeri tutorial fog végigmenni, amely végigvezet a fő felhasználói felületen és a funkciókon. A fő felhasználói felület, amit a Badoo megnyitásakor látsz, egy navigációs sáv fut végig az alján négy gombbal, amelyek négy alapvető funkcióhoz biztosítanak hozzáférést:

Felfedezés, hogy ki van a közelben (földgömb ikon), Párkereső játék (kártyák ikon), Üzenetközpont (csevegőbuborék ikon) és Profil (személy sziluett ikon).
A Discover who’s nearby (Fedezd fel, ki van a közelben) megmutatja a közelben lévő Badoo-felhasználókat. Egy személy megtekintéséhez csak koppints a képére, és akkor megjelenik egy rövid életrajz, a felhasználó tartózkodási helye, az ellenőrzés részletei és további fényképek, ha rendelkezésre állnak. A Discover who’s nearby képernyő jobb felső sarkában található szűrőgombra bármikor rákoppinthatsz, hogy beállítsd a hely, a látni kívánt nem és a korosztály tekintetében.

A Play to Match olyan, mint a Tinder. Ez egy olyan terület, ahol teljes képernyőn láthatod azoknak az embereknek a fotóit, akik esetleg érdekelnek, és ha igen, egyszerűen csak jobbra kell húznod a fotójukon. Az elutasításhoz balra is húzhatsz. Ha több fényképet szeretnél megtekinteni egy adott személyről, a képernyő aljáról húzd le. Ha pedig teljes profilját szeretnéd megnézni, csak koppints bármelyik fényképére.

Az üzenetközpontban láthatod az összes kapcsolatát. Innen üzenhetsz a Badoo párjaidnak. Ezen a képernyőn az összes kapcsolat szerepel, így egyszerűen alulról felfelé görgetve mindenkit megnézhetsz. Ha ezen a képernyőn rákattintasz az Összes kapcsolat gombra, akkor konkrétan a csevegések, látogatások, kedvelések és kedvencek almenüpontokat láthatod, ha valaki hozzáad téged kedvencnek.

Badoo hogy működik
Forrás: index.hu

A Profil az a hely, ahol módosíthatod Badoo beállításait és fiókinformációit, igazolhatod magad egy másik közösségi profilod a Badoo-hoz való összekapcsolásával (például Facebook vagy Instagram), valamint további krediteket és szuperképességeket szerezhetsz. A felső sarokban található szerkesztés gombra koppintva adhatsz hozzá fotókat (a Facebookról, az Instagramról vagy a kameratekercsből) és a „rólad” alapvető adatait.

 

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.