Hogy kell a simsben pénzt csinálni

Írj és adj el könyveket

A festményekhez hasonlóan az íráskészséged szintje határozza meg, hogy mennyi pénzt érnek a könyveid. Minél több könyvet adsz el, annál több jogdíjat fogsz keresni rajtuk.

A Simednek nem kell termékeny szövegírónak lennie; írhat sok könyvet, amelyek olcsóak, de mivel a jogdíjak halmozódnak, tisztességes jövedelemre tehet szert belőlük.

Tanuld meg a zenei készséget és lépj fel élőben

Simed megtanulhatja a zenei képességet, és ha elég magas szintet ér el, akkor kiviheti a tehetségét az utcára. Az utcán, egy épület előtt vagy egy parkban felállva élő előadásba kezdhetnek.

Ha a többi Simnek tetszik a zenéjük, akkor pénzt adnak a Simednek! Ez nem fog hirtelen beáramló pénzt adni, de egy jó módszer arra, hogy összevegyítsd egy részmunkaidős állással.

Legyél amatőr paleontológus

Ha elég sokáig járkálsz a környéken, biztosan látsz néhány furcsa követ. Ezek a csomópontok interaktívak, és ritka és értékes anyagokat tartalmaznak, például ércet és kövületeket.

Ha találsz egy ilyen sziklát, utasítsd a Simedet, hogy gyűjtse össze őket. Ha a sziklákat összegyűjtötted, feltörheted őket, hogy felfedd a bennük lévő kövületeket. Elég jó áron eladhatók, tekintve, hogy a földön hevertek!

Halássz

A halászat egy másik készség, amelyet érdemes fejleszteni. Elküldheted a Simedet horgászni a különböző vízterületekre, és ha elég magas a képzettségi szintje, értékes fajokat foghat ki. Ezt a készséget gyorsan fejlesztheted, ha elolvasod a halászattal kapcsolatos könyveket, vagy egyszerűen csak folyamatosan horgászatra készteted a karakteredet. Légy óvatos, ez a tevékenység elég gyorsan kimerítheti a szimed energiáját, ezért szorosan figyeld az igényeit. Ha már fogtál néhány halfajtát, megtanulod, melyek érik a legtöbb pénzt, és tudni fogod, mit érdemes eladni.

Nyerj dolgokat!

A The Sims 4 hozzáadott néhány nagyon klassz módot arra, hogy extra cuccokat és extra pénzt szerezz. Ott van a Seasons-hez tartozó lottó, amit ha szerencséd van, megnyerhetsz, és a már említett versenyek a Cottage Livingben.

A City Living bővítmény fesztiválokat is beilleszt a játékba, amelyeken versenyeken vehetnek részt a Simjeid. Ezek gyakran pénzdíjakkal járnak!

Hogy kell a simsben pénzt csinálni

Pénzt kérsz?

Tudtad, hogy ingyen is kaphatsz pénzt, ha csak kérsz? Hihetetlen, ugye?!

Növeld a Simed karizma képességét, és ez a lehetőség elérhetővé válik számodra. Bármelyik Simtől kérhetsz kölcsönt. A trükk az, hogy soha ne add vissza. A karizma 7. szintjére van szükséged ahhoz, hogy kölcsönt kérhess, 9. szinten pedig még nagyobb összeget kérhetsz.

Gazdagot feleségül venni, majd megölni őket

Egy tipikus Sim világban mindig van egy olyan személy vagy család, aki vagy amelyik rendkívül gazdag. Azt, hogy egy Sim gazdag-e, úgy tudhatod meg, ha csevegsz vele az „ismerkedés” opció segítségével. Továbbá, amikor megpróbálod a Simedet egy új ingatlanba költöztetni, általában kikémlelheted, hogy mennyi van a környező Simek bankszámláján. A pénzkeresésnek ez a módszere időbe és egy kis kegyetlenségbe kerül. Beágyazódj az adott Sims életébe, és addig romantikázz velük, amíg feleségül nem vesznek téged. Amikor összeházasodtok, választhatjátok a háztartások egyesítését. Ez azt jelenti, hogy te irányíthatod a másik Simet, és a háztartási pénzek mostantól egyesülnek.

Most már boldog házasságban maradhattok, és folytathatjátok az életeteket. Ha azonban a másik Sim irritál téged, és nem része a karaktereddel kapcsolatos terveidnek, akkor megölheted. Rengeteg „baleset” történhet a házastársaddal, például vízbe fulladás vagy hirtelen tűz. Miután a másik Simről gondoskodtál, a te Simed egyedül örökli az összes pénzt és vagyontárgyat, ami az övé.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.