Tippek, hogyan lehet megszabadulni a háziállatok szőrétől a szőnyegről és a ruhákról

Nincs rosszabb, mint kisállatszőrrel borítva kisétálni otthonról, vagy amikor látogatókat fogadsz otthonodba, csak hogy a bútorokon és a szőnyegen kisállatszőr van. Szerencsére vannak módszerek a háziállatok szőrének egyszerű eltávolítására.

A kisállatszőr porszívó nem kapja el a szőnyegbe mélyen beágyazódott kisállatszőrt. Néhány tipp a macskaszőr eltávolításához vagy a kutyaszőr eltávolításához:

Használjon 1 rész textillágyító és 3 rész víz keverékét egy szórófejes flakonban, és enyhén fedje be a szőnyeg érintett területeit. Hagyja megszáradni, majd porszívózza ki. Ennek a módszernek segítenie kell a háziállat szőr tisztításában.

A szőnyeg „gerebélyzése” egy másik módja a macskaszőrtől vagy kutyaszőrtől való megszabadulásnak. Gumikesztyűt viselve, valamint gumiseprűt (lapátot) és szöszhenger segítségével a nehezen eltávolítható háziállatszőr lekerülhet a szőnyegről. A gumiseprűt úgy használja, mint egy gereblyét a szőnyegen. Észre kell vennie, hogy a szőr felhalmozódik egy adott helyen. Ezután kesztyűben húzza végig a kezét a szőnyegen, és a szöszhengerkefével gyűjtse össze az összeset.

A másik nagyszerű állatszőr eltávolító a szódabikarbóna. Úgy működik, mint a textilpuhító, csak ez száraz. Szórja rá a szőnyegre, és porszívózza ki. A módszer használatának bónusza, hogy a kisállatszag eltávolítására is alkalmas.

A fenti módszerek bármelyikének használata megmutatja, hogyan lehet megszabadulni a háziállat szőrétől a szőnyegen. Ha szeretné tudni, hogyan lehet eltávolítani a háziállatok szőrét a ruhákból, kövesse ezeket a tippeket:

Lásd a fenti lépéseket. Ha eltávolítja a háziállatok szőrét a környezetéből, kevesebb lesz a ruháján.

A szöszhengerkefének rendszeres alapfelszerelésnek kell lennie otthonában, ha háziállatai vannak. A ragasztószalag ugyanezt teszi, de néha maradványt hagyhat a ruháján.

Kerülje a háziállatok szeretgetését, miután felöltözött a távozáshoz.

Tippek, hogyan lehet megszabadulni a háziállatok szőrétől a szőnyegről és a ruhákról

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.