Hányan nézhetik egyszerre a Disney Plus-t?

Egyszerre akár négy különböző eszközön is nézheti a Disney Plus-t. Minden Disney Plus-fiókhoz hat aktív profil tartozhat, így az egész családnak saját profilja lehet. Ez különösen hasznos a tartalomkorlátozások beállításakor, hogy a kisebb gyerekek ne nézhessenek olyan tartalmakat, amelyek esetleg nem megfelelőek számukra. Ez azt is jelenti, hogy minden profilnak saját algoritmusa van, így az érdeklődési körödnek megfelelő ajánlásokat kaphatsz, nem pedig olyan műsorokat, amelyeket valaki más nézett.

Egyszerre legfeljebb 10 eszköz regisztrálható és jelentkezhet be a Disney Plusba. A Disney Plus nagyjából minden elképzelhető eszközön működik. Ide tartozik a webböngésző, a legtöbb okostévé, a játékkonzolok, valamint az olyan streaming eszközök, mint a Rokus, az Amazon Fire TV Sticks, az Apple TV-k, sőt még a Nintendo Switch is. Ha valaki egy ötödik eszközzel próbál csatlakozni, miközben a másik négy éppen egy műsort vagy filmet néz, akkor a következő üzenetet látja: „Úgy tűnik, elérte a Disney Plus streaming eszközlimitjét. Egyszerre legfeljebb négy eszközön streamelhetsz Disney Plus-t. A nézés folytatásához kérjük, állítsa le a streamelést egy másik eszközön (75-ös hibakód).”. Egyetlen háztartásban nem lehet túl nehéz nyomon követni, hogy ki mit csinál a Disney Plus előfizetéssel. Egy nagy háztartásban jó ötlet lehet, ha ösztönözzük a műszakok beosztását vagy azt, hogy lehetőség szerint ugyanazokat a műsorokat egy időben nézzük.

Szerencsére a legtöbb háztartás számára négy készülék bőven elegendő lehet, és ez a szám is magasabb, mint néhány riválisé. Érdekes módon a négy készülék helyét illetően sincs megkötés. Mind a négy eszköz a világ különböző pontjairól is hozzáférhet a Disney Plus-hoz, így elméletileg megoszthatod a fiókod adatait a barátaiddal és a családoddal. Ez ellenkezik a Disney Plus általános szerződési feltételeivel, de a Disney jelenleg egyébként sem tudja érvényesíteni ezt az irányelvet. A Disney azonban a múltban arról számolt be, hogy figyelni fogja a rendellenes bejelentkezéseket, így érdemes a lehető legóvatosabbnak lenni. Ezt leszámítva, a bejelentkezési adatok megosztása időnként nem valószínű, hogy problémát jelentene.

Hányan nézhetik egyszerre a Disney Plus-t?

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.