Hogyan kell törölni a badoot felhasználó fiókot

1. Menjen a Badoo.com oldalra, és jelentkezzen be a fiókjába.

2. Lépjen be a profiljába és a fiók beállításaiba.
A bal felső sarokban kattintson a profilképére, hogy megnyissa a profilját. A következő képernyőn kattintson a jobb felső sarokban lévő fogaskerék ikonra a fiókbeállítások megnyitásához.

3. Mondja meg a Badoo-nak, hogy törölni szeretné a fiókját.
Görgessen le a fiókbeállítások oldal aljára, majd kattintson a Fiók törlése gombra.

4. Döntse el, hogy elfogadja vagy elutasítja-e a Badoo javaslatait.
A Badoo felajánl néhány lehetőséget más dolgokra, amelyeket a fiók törlése helyett megtehet. Elfogadhatja ezen lehetőségek egyikét, és maradhat a Badoo-nál, vagy kattintson a Fiók törlése gombra. Ezután kattintson a Folytatás gombra.

5. Döntse el, hogy szeretne-e szupererőt.
A Badoo most felajánlja Önnek a Badoo Super Powers ingyenes próbaverzióját három napig, ha úgy dönt, hogy marad. Ha ezt ki akarja használni, kattintson az Ingyenes Super Powers letöltése gombra. Ha továbbra is folytatni szeretné a fiókja törlését, kattintson az ablak alján a Fiók törlése gombra.

5. Tájékoztassa a Badoo-t, hogy miért szeretné, ha a fiókját törölnék.
Válassza ki, hogy miért szeretné törölni Badoo fiókját. Ezután kattintson az ablak alján a Folytatás gombra.

6. Erősítse meg, hogy valóban törölni szeretné fiókját.
Írja be jelenlegi jelszavát az első szövegdobozba. A második szövegmezőbe írja be a bal oldalon látható karaktereket. Ez bizonyítja a Badoo számára, hogy nem véletlenül kerültél erre az oldalra. Végül kattintson a Fiókja törlése gombra.

Ennyi volt! Ezek a fiókja törlésének összes lépése. A Badoo küld egy e-mailt, hogy megerősítse a fiókja törlését. Ha esetleg meggondolná magát, a törléstől számított 30 napon belül újra aktiválhatja fiókját. Ehhez nyissa meg a Badoo-tól kapott e-mailt, és kattintson a Profilja visszaállítása feliratú gombra.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.