Hogyan lehet törölni a gmail fiókot

Miután egy ideig használta a Gmailt, előfordulhat, hogy úgy dönt, hogy nem ez a megfelelő e-mail szolgáltatás az Ön számára. Lehet, hogy ki akarsz próbálni valami mást, vagy visszatérsz ahhoz a szolgáltatáshoz, amelyet korábban használtál.  Ha készen áll arra, hogy végleg leállítsa a Gmail-fiókját, itt találja, hogyan törölheti a Gmail-fiókját:

  • Menjen a www.gmail.com oldalra, és jelentkezzen be. Amikor a fő „Beérkezett üzenetek” képernyőre érsz, kattints a jobb felső sarokban lévő beállítások gombra (), és válaszd a Beállítások menüpontot.
  • Most a felső menüben kattintson a Fiókok és importálás menüpontra, majd az Egyéb Google-fiókbeállítások menüpontra.
  • Amikor az új oldalra kerül, kattintson a tetején található menüben az Adateszközökre, majd az „Adateszközök” mezőben kattintson a Termékek törlése gombra.
  • A megjelenő új oldalon a „Termék törlése” alatt kattintson a Gmail végleges törlése gombra. Előfordulhat, hogy egy megerősítő ablakon vagy oldalon kell keresztülmennie a folyamat befejezéséhez, ebben az esetben meggondolhatja magát, ha úgy dönt, hogy nem kívánja törölni a fiókját. Vagy egyszerűen csak végigcsinálhatja.

A Gmail-fiók törlésével kapcsolatban néhány dologra érdemes odafigyelni:

A fentiekben követett lépések csak a Gmail-fiókodat törlik. Ez nem törli a fiókjait más, a Google tulajdonában lévő szolgáltatásokban, így továbbra is használhatja a Gmail e-mail címét olyan dolgokba való bejelentkezésre, mint a YouTube és a Google Drive.

Még ha törli is a Gmail-fiókját, a hozzá tartozó e-mail címet soha többé nem használhatja sem Ön, sem más a Gmailhez. Ha újra használni szeretné a Gmailt, új fiókot kell létrehoznia, és új e-mail címet kell választania.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.