Hogyan kell úgy szivarozni, mintha tudnád, mit csinálsz?

Hogyan kell meggyújtani egy szivart

Sok eszközzel lehet tüzet gyújtani, de itt a cél az egyenletes láng, amely nem égeti el a szivart, és nem befolyásolja a benne rejlő ízeket. A fáklyás öngyújtó a legjobb öngyújtó a feladatra, és hatalmas előrelépés a gyufásdobozos vagy hagyományos öngyújtóhoz képest.

Helyezze a szivart a láng fölé, hogy a szivart előkészítse. Forgassa meg egy kicsit, hogy a végét egyenletesen égesse, amíg szép, meglehetősen egyenletes narancssárga izzást nem kap. Ekkor tudja, hogy eljött a játék ideje. Ekkor a szivar készen áll a dohányzásra. A gyakorlat teszi a mestert, ezért ne bosszankodjon, ha az elsőt elszenesíti, vagy egyenetlenségeket okoz. Mint a mályvacukor sütése, úgy fogod elsajátítani a dolgot, különösen, ha jobban megismerkedsz a fáklya erejével és azzal, hogy a különböző típusú szivarok hogyan reagálnak rá.

Hogyan kell szivarozni

Először is: A szivart nem szívja be. A tüdőd és a szervezeted általában nem nagyon örülne neki. A kulcs itt egy jó szippantás, hasonlóan ahhoz a finom első füves slukkhoz, amit tinédzserként vettél be, vagy ahhoz, amikor szívószálon keresztül húztad a levegőt anélkül, hogy ténylegesen belélegeztél volna. Gondolj a füstre úgy, mint valami olyasmire, amit inkább elgondolkodsz, sőt, inkább rágcsálsz, mint lenyelsz. Annyit szívjon be, hogy megtöltse a száját, majd fújja ki. Ismételje meg négyszer-ötször (esetleg többször), amíg a szivarja sűrű fehér füstöt nem kezd termelni.

Mostanra a szivarnak már tényleg robotpilótára kell kapcsolnia. Lassan szippantgasson, és egyszerűen csak élvezze az illatot és az érzést, hogy a kezében tartja. Hogy a szivarozás ne álljon le, körülbelül percenként pöfékeljen. A szivarok elég intenzívek lehetnek, ezért kezelje úgy, mint egy maratont, ne pedig mint egy sprintet. Ha túlfújja a cimboráját, attól csak émelyegni fog. Nincs olyan szabály sem, amely azt mondja, hogy az egészet el kell szívni. A szivarok szüneteltethetők és később is újratüzelhetők, nem probléma, de javasolt, hogy ezt körülbelül két órán belül tegye meg, mivel ezek is kissé romlandóak.

Hogyan kell úgy szivarozni, mintha tudnád, mit csinálsz?

Tippek, trükkök és konvenciók

A szivar címkéjének eltávolítása személyes preferencia kérdése. Egyesek inkább azonnal megteszik, mások pedig szeretik rajta hagyni a dohányzás időtartamára. Ez rajtad múlik, de ha el akarod távolítani, azt javasoljuk, hogy először hagyd rajta néhány percig. A szivar hője meglazítja a ragasztót, és kisebb valószínűséggel sérülhet meg a szivar burkolata, amikor leveszi.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.