Iphone ra hogyan lehet zenét rakni

Mielőtt nekilátna az átvitelnek, győződjön meg róla, hogy telepítette az iTunes legújabb verzióját a számítógépére. Ellenőrizze azt is, hogy frissítette-e az iPhone-illesztőprogramokat a Windows PC-n, hogy elkerülje a csatlakozási problémákat. Most pedig minden további nélkül nézzük meg a szükséges lépéseket.

  • Nyissa meg az iTunes alkalmazást a Windows PC-n.
  • Kattintson az iTunes ablak bal felső sarkában található „Fájl” gombra, és válassza a „Mappa hozzáadása a könyvtárhoz” lehetőséget.
  • Ez megnyitja a Windows Explorer menüt. Böngésszen és válassza ki azt a mappát, amelyben az összes átvinni kívánt dal található. Kattintson a „Mappa kiválasztása” gombra. Ezáltal az összes dal hozzáadódik az iTunes könyvtárához. Ha csak egy vagy két dalt szeretne hozzáadni, akkor egyszerűen húzza a hangfájlokat az iTunes-ba.
  • Ezután csatlakoztassa iPhone vagy iPad készülékét a számítógéphez a mellékelt USB-Lightning/USB-C kábel segítségével. Ezután kattintson az eszköztáron található iOS-eszköz ikonra, ahogy az alábbi képernyőképen látható.
  • Most egyszerűen kattintson az alul található „Szinkronizálás” opcióra, hogy az összes, az iTunes könyvtárába most hozzáadott dalt átvihesse a számítógépről az iPhone-ra. A szinkronizálási folyamat néhány percig is eltarthat, de a tetején láthatja a folyamat előrehaladását.

Nagyjából ennyi, elég egyszerű, nem igaz? Ami az iTunes-t illeti, ez a módja annak, hogy a Windows PC-ről iPhone-ra vagy iPadre vigyen át zenéket, bár vannak olyan harmadik féltől származó alkalmazások is, amelyek ugyanezt a feladatot elvégzik, de ez egy másik cikk témája.

 

Iphone ra hogyan lehet zenét rakni

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.