Hogyan ünneplik a karácsonyt angliában

Az angolok általában a családjukkal és barátaikkal együtt ünneplik a karácsonyt. A karácsonyi ünnepkör része a karácsonyi ajándékok készítése és kiosztása, a karácsonyfa díszítése és az ünnepi vacsora fogyasztása.

A karácsonyi vacsora Angliában általában a Roast Turkey (sült pulyka), a Roast Potatoes (sült krumpli), a Pigs in Blankets (kolbász töltött töpörtyűben) és a Cranberry Sauce (áfonyamártás) ételekből áll. Az angolok szeretik a karácsonyi édességeket is, mint például a Mince Pies (mézeskalács töltve húsos-gyümölcsös keverékkel) és a Christmas Pudding (krémes, aszalt gyümölcsös puding).

Az ünnepkör része a karácsonyi énekek éneklése is, amelyeket gyakran a családok, barátok és ismerősök közösen énekelnek az ünnep alatt. A karácsonyi ünnepkör része még a karácsonyi vásárok látogatása is, amelyeken a vásárokon kapható karácsonyi ajándékok, édességek és egyéb termékek mellett gyakran szórakoztató programokat is szerveznek.

Az angolok általában a karácsonyt nagyon szeretik, és sokféle hagyományt követnek az ünnep alatt. A karácsony Angliában általában nyugodt és családias ünnep, ahol az emberek sok időt töltenek együtt a családtagjaikkal és barátaikkal.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.