Hogy lehet a netflixet angolra/magyarra vagy az adott nyelvre állítani

A netflix kezelőfelületének nyelvének megváltoztatása

A Netflix megjelenített nyelvének megváltoztatásához a streaming szolgáltatás a következő lépéseket ajánlja asztali böngészőben:

  • Ha a bejelentkezési képernyőn van, válassza a „Profilok kezelése” lehetőséget. Ha a kezdőképernyőn van, lépjen a jobb felső sarokban lévő ikonjára, nyissa meg az opciós listát, majd válassza a „Profilok kezelése” lehetőséget.
  • Kattintson a profilja ikonjára.
  • Menjen a „Nyelv” menüpontra, és nyissa meg a lehetőségek listáját.
  • Válassza ki a kívánt megjelenítési nyelvet, és nyomja meg a mentést.
  • A mobilalkalmazáson válassza a képernyő jobb felső sarkában a „Szerkesztés” lehetőséget. Ezután kattintson a profilja ikonjára. Menjen a „Megjelenítési nyelv” menüpontra, és válassza ki a kívánt nyelvet. Válassza a bal felső sarokban lévő nyilat, majd a „Kész” lehetőséget.

Előfordulhat, hogy újra kell indítania az alkalmazást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megjelenítési nyelvváltás megtörtént.

A hang és a feliratok nyelvének megváltoztatása

Ha mobilkészülékről van szó, a Netflix a következő lépéseket javasolja a hang és a feliratok nyelvének kiválasztásához:

Ha a bejelentkezési képernyőn van, válassza a képernyő jobb felső sarkában a „Szerkesztés” lehetőséget. Ha a kezdőképernyőn van, lépjen a jobb felső sarokban lévő ikonjára, majd válassza a „Profilok kezelése” lehetőséget.
Válassza ki a szerkeszteni kívánt profilt.
Nyissa meg a „Hang és felirat” menüpontot.
Válassza ki a kívánt nyelv(ek)et a hang és a feliratokhoz.

Ha éppen néz valamit, és meg szeretné változtatni a hangot vagy a feliratokat, ha az már elkezdődött, válassza a „Hang és felirat” lehetőséget a szünet képernyőn a szóbuborék ikonjával. Ezután válassza ki a nyelvet.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.