Mi az a FaceTime?

A FaceTime egy Apple videotelefonos alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az interneten keresztül egyszemélyes videócsevegést folytassanak. Az Apple FaceTime az előlapi kamerával rendelkező iOS-eszközökön fut; a csevegésben résztvevőknek rendelkezniük kell a FaceTime telepített verziójával.

A FaceTime alkalmazás előre telepítve van az iOS-eszközökre és a Lion-tól kezdődően minden Mac OS X-verzióhoz. A régebbi OS X-verziókat futtató Mac-felhasználók 0,99 dollárért tölthetik le a FaceTime-ot a Mac App Store-ból.

Követelmények

A FaceTime-hoz Apple ID szükséges, és csak iOS-eszközökön érhető el. A következő eszközökkel érhető el a FaceTime Wi-Fi kapcsolaton keresztül: iPhone 4 vagy újabb, iPad 2 vagy újabb, iPad mini, iPod Touch negyedik generációs vagy újabb. Az iOS 6-tól kezdve az Apple lehetővé tette a felhasználók számára, hogy 3G és 4G hálózatokon keresztül FaceTime-hívásokat kezdeményezzenek iPhone 4s vagy újabb iPhone 4s és harmadik generációs vagy újabb iPad készülékeken.

A FaceTime használata

A FaceTime bekapcsolásához a felhasználók megnyitják az alkalmazást, és bejelentkeznek az Apple ID segítségével; a készülék beállításain keresztül is bejelentkezhetnek. A felhasználók a bejelentkezéssel e-mail címüket is regisztrálhatják. Az iPhone-okon a FaceTime automatikusan regisztrálja a felhasználók telefonszámát.

A FaceTime-hívás kezdeményezésére több lehetőség is van. A felhasználók megnyitják a FaceTime alkalmazást, megadják a másik személy telefon- vagy e-mail címét, majd rákoppintanak a videó vagy hang ikonra. iPhone-on a felhasználók telefonhívás közben is indíthatnak FaceTime-hívást a FaceTime ikonra koppintva. A felhasználók az iOS Contacts alkalmazáson keresztül is kezdeményezhetik a FaceTime-ot.

A felhasználók a FaceTime alkalmazás beállításaiban a telefonszámok letiltását is választhatják. A FaceTime nem támogatja a videokonferenciát vagy a több hívóval való csevegést – csak az egyszemélyes videohívásokat.

Mi az a FaceTime?

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.