Venmo

A Venmo egy kényelmes mobilalkalmazás, amely nem számít fel tranzakciós díjat, amikor pénzt kér. A vállalat úgy keres pénzt, hogy a hitelkártyával történő pénzküldésért és az azonnali átutalásokért díjakat számít fel. A normál átutalások ingyenesek. A Venmo egyedülálló közösségi hálózati funkcióval rendelkezik.

A PayPal alternatívái

Cash App

A Cash App lehetővé teszi, hogy az emberek pénzt küldjenek, valamint online és bolti vásárlásokat végezzenek a telefonjukról. A Cash App-ot bankszámláról, bankkártyáról vagy hitelkártyáról töltheti fel pénzzel. Ha nincs bankszámlája, akkor regisztrálhat a Cash Card betéti kártyára, amely az App egyenlegéhez van kötve. A betéti kártyát vagy annak e-pénztárca változatát bárhol használhatja, ahol a Visa elfogadja.

Skrill

A Skrill a versenytársaihoz hasonlóan lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén küldjenek pénzt. Legnagyobb megkülönböztető jegye, hogy az eszköz nem számít fel külföldi tranzakciós díjat az Egyesült Államokból történő külföldi pénzküldésért. Csak ügyelj arra, hogy rendszeresen használd a számládat, hogy elkerüld az 5 dolláros inaktivitási díjat. A Skrill a Skrill Visa® Prepaid kártyát kínálja felhasználóinak e-pénztárca opcióval. A kártya hűségprogrammal rendelkezik, amellyel minden vásárlásért jutalmakat szerezhet.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.