Hogyan lehet a posztokat/kommenteket szerkeszteni a facebookon

Az oldal kezdeti időszakában a Facebookon nem volt Szerkesztés gomb. A szerkesztéshez törölni és újraírni kellett a bejegyzést. Szerencsére a Facebook azóta gördülékenyebbé tette a bejegyzések és hozzászólások szerkesztését. Most már szerkesztheted az esetleges hibákat, vagy hozzáadhatsz valamit, amit elfelejtettél mondani, amikor eredetileg elkészítetted a bejegyzést.

Hozzászólások szerkesztése

A személyes Facebook-oldalán közzétett állapotfrissítés szerkesztéséhez látogasson el az Idővonalára, és keresse meg a bejegyzést. Kattintson a lefelé mutató nyílra a bejegyzés sarkában, majd válassza a „Szerkesztés” lehetőséget. Végezze el a módosítást vagy kiegészítést a szövegbeviteli területen. Ha végzett, kattintson a „Szerkesztés befejezve” gombra.

Hozzászólások

Vigye a kurzort a saját vagy egy barátja bejegyzéséhez fűzött megjegyzése fölé. Kattintson a ceruza ikonra, és válassza a „Szerkesztés” lehetőséget. Ha befejezte a hozzászólás szerkesztését, nyomja meg az „Enter” billentyűt a billentyűzeten. Az „Esc” billentyűvel törli a szerkesztést.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.