Hogyan lehet kikapcsolni az Instagram kommenteket

A fotóidhoz vagy videóidhoz fűzött Instagram-kommentárokat szórakoztató lehet olvasni, és gyakran felemelőek. De ez nem mindig van így. Ha el akarod kerülni a negativitást, vagy más okból kikapcsolnád a kommenteket, az Instagram lehetővé teszi, hogy elrejtsd az aktuális kommenteket, és megakadályozd az újakat.

Bár jó lenne, ha az Instagram lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy a kommenteket mindenhol kikapcsolják, ez nem így van. Ehelyett posztonként kell letiltani a kommenteket.

Hogyan lehet kikapcsolni a hozzászólásokat posztolás előtt
Közvetlenül azelőtt, hogy egy fotót vagy videót posztolna a főoldalára, letilthatja a kommenteket. Miután kiválasztotta, hogy mit szeretne közzétenni, és kiválasztotta a használni kívánt szűrőt (ha egyáltalán van ilyen), eljut a végső megosztási poszt oldalra. A legalsó részen koppints a Speciális beállításokra. Ezután kapcsolja be a Kommentelés kikapcsolása opciót, majd nyomja meg a vissza gombot. Ezután koppints a Megosztás gombra.

Hogyan lehet kikapcsolni az Instagram kommenteket
A hozzászólásokat bármikor újra engedélyezheted, ha a bejegyzés jobb felső sarkában lévő menügombra koppintasz, és a Hozzászólás bekapcsolása lehetőséget választod. Azt is kiválaszthatja, hogy a hozzászólásokat csak a követőire vagy azokra az emberekre korlátozza, akiket követ.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.