Mi az a TF kártya?

A TF vagy T-Flash a TransFlash rövidítése. Ez volt a micro secure digital (SD) kártyák eredeti neve. Ezeket a kártyákat a SanDisk cég dobta piacra 2004-ben. A TF kártya minden idők legkisebb memóriakártyájaként működött, és az adatok digitális formában történő tárolására szolgál. A mikro SD és TF kártyák különböző típusú eszközökben, például okostelefonokban, fényképezőgépekben, számítógépekben és más hasonló eszközökben használhatók olyan információk tárolására, mint például videók, képek stb. Ezt a memóriakártyát tartották a világ legkisebb memóriakártyájának, amelynek mérete egy körömnyi.

Egyszerűen fogalmazva, a TF kártya volt a SanDisk Company induló neve és terméke, amely később micro SD-kártyává változott. A termék frissítése és javítása minden vállalatnál gyakori dolog, ugyanez volt a TransFlash név megváltoztatásánál is.

A TransFlash és a Micro SD kártya közötti különbség

A Micro SD (az SD a Secure Digital rövidítése) és a TransFlash memóriakártya nagyon hasonlítanak egymásra, és egymás helyett is használhatók. Azonban kevés különbség van közöttük. A Micro SD kártyák támogatják az SDIO módot, ami azt jelenti, hogy a memóriától független feladatokat is el tudnak látni, például Bluetooth, GPS és Near Field Communication. Míg egy TransFlash kártya nem képes ilyen jellegű feladatokat ellátni.

Mi az a TF kártya?

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.