Mi az az Apple ID?

Az Apple ID segítségével az Apple azonosítja Önt, nyomon követi a vásárlásait, és biztosítja az összes eszközének zökkenőmentes együttműködését. Minden iPhone, iPad, iPod és Mac felhasználónak szüksége van rá… és ez ingyenes. Ha használtad az iTunes vagy az App Store áruház szolgáltatásait, akkor már van Apple ID-d.

Nem tudod biztosan, hogy mi az Apple ID-d? Ellenőrizze az iCloudot a Mac számítógépén (a Rendszerbeállításokban) vagy az Apple készülékén (a Beállítások alkalmazásban). Ugyanazt az Apple ID-t kell használnod az iCloudhoz az összes eszközödön – különben a névjegyeid, naptárad, fotóid, jelszavaid és dokumentumaid nem fognak szinkronizálódni közöttük. Ha még soha nem használtad az iCloudot, akkor az iTunes & Store fiókodat használhatod az iCloud beállításához. Ha nincs Apple ID azonosítója, hozzon létre egyet az iTunesban vagy az iCloud beállításaiban (lásd alább). Nem számít, hol hozod létre, az új Apple ID-t mindenhol használhatod majd.

Ha másnak szánt üzeneteket kap, vagy rossz névjegyeket vagy naptáreseményeket lát, valószínűleg rossz Apple ID-val van bejelentkezve. Előfordulhat, hogy el kell menned a megfelelő helyre, ki kell jelentkezned, majd a helyes Apple ID-val be kell jelentkezned.

Hol adhatja meg Apple ID azonosítóját Mac számítógépen

Az iCloud szinkronizálja a névjegyeket, naptárakat, jelszavakat, fotófolyamokat, kulcstartó jelszavakat és dokumentumokat. Az icloud.com és me.com e-mail fiókokat & jegyzeteket is beállíthatod. Az iCloud-beállításokat a Rendszerbeállításokban találod.
Az iMessage üzenetek alkalmazás szinkronizál az iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel, így minden eszközön ugyanazokat az üzeneteket kapod. Add meg Apple ID azonosítódat az Üzenetek alkalmazáson belül a Beállításokban.
A FaceTime alkalmazással audió- és videohívásokat kezdeményezhetsz és válaszolhatsz más Apple-felhasználók hívásaira. Nézd meg a FaceTime beállítások között.
iTunes a zenéhez, videókhoz és iOS-alkalmazásokhoz, valamint az iTunes Match és az iTunes Radio alkalmazáshoz. Állítsa be Apple ID azonosítóját a Fiók menüpontra és a Bejelentkezés menüpontra kattintva. Kapcsolja be az Otthoni megosztást is a Fájl menüben.
App Store a Mac alkalmazásokhoz. Jelentkezzen be a Store menüben.

Mi az az Apple ID?

Az Apple ID megadásának helye iPhone és iPad készülékeken

iCloud Érintse meg a Beállítások alkalmazást és az iCloudot. Itt jelentkezz be.
Üzenetek Érintse meg a Beállítások és az Üzenetek alkalmazást. Koppintson a Küldés és fogadás és az Apple ID használata az üzenetekhez elemre. Adja meg Apple ID azonosítóját és jelszavát.
FaceTime Koppintson a Beállítások és a FaceTime elemre. Használja Apple ID-ját az üzenetekhez.
iTunes és alkalmazásboltok Koppintson a Beállítások alkalmazás és az iTunes és alkalmazásboltok elemre. Ha a Remote alkalmazást használja az Apple TV vagy az iTunes vezérlésére, állítsa be a Home Sharinget az Apple ID-hez is.

Hol adhatja meg Apple ID azonosítóját más eszközökön

Apple TV Nyissa meg a Beállítások és az Áruházakat. Itt lépjen be. Ezután menj vissza a Beállításokba, és válaszd az iCloudot. Adja meg ismét az Apple ID azonosítóját. Végül menj a Beállítások – Számítógépek menüpontba, és kapcsold be az Otthoni megosztást.
Windows Állítsa be Apple ID azonosítóját az iTunes Store menüben és az iCloud vezérlőpulton. Családi megosztás

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.