Hogyan hozhatok létre Twitter-fiókot?

Twitter-fiók létrehozásához lépjen a Twitter weboldalára vagy töltse le a Twitter alkalmazást, majd válassza a Regisztráció vagy a Fiók létrehozása lehetőséget. Adja meg a kért adatokat, majd igazolja a fiókját SMS-ben vagy e-mailben. A Twitter végigvezeti Önt a profilja beállításán.

 

Hogyan hozhatok létre Twitter-fiókot?

 

Hogyan tudom törölni a Twitter-fiókomat?

A Twitter-profil deaktiválásához lépjen a More > Settings and Privacy > Your Account > Deactivate your account (Több > Beállítások és adatvédelem > Fiókja > Fiók deaktiválása) menüpontra. A Twittert 30 napon belül újra aktiválhatja. A 30 nap elteltével fiókja törlődik.

Hogyan tehetem priváttá a Twitteremet?

Ha el szeretné rejteni a tweetjeit a nagyközönség elől, lépjen a Tovább > Beállítások és adatvédelem > A fiókja > Fiókinformációk > Védett tweetjei > Tweetek védelme. Ha meg szeretné akadályozni, hogy egy adott személy lássa a tweetjeit, letilthat felhasználókat a Twitteren.

Megváltoztathatom a Twitter-nevem?

Igen. Ha böngészőben szeretné megváltoztatni a Twitteren a felhasználónevét, válassza a Bővebben > Beállítások és adatvédelem > A fiókja > Fiókinformációk menüpontot. Adja meg jelszavát, majd válassza a Felhasználónév > Felhasználónév módosítása lehetőséget.

Hogyan tölthetek le Twitter-videókat?

Egy webböngészőben másolja ki a videó URL-címét, és lépjen a DownloadTwitterVideo.com webhelyre. A Twitter-videók letöltéséhez iOS vagy Android rendszeren egy harmadik féltől származó alkalmazást, például a MyMedia (iOS) vagy a +Download (Android) alkalmazást használhatja.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.