Mi az a Twitter és hogyan működik?

A Twitter egy online hír- és közösségi oldal, ahol az emberek rövid üzenetekben, úgynevezett tweetekben kommunikálnak. A twitterezés rövid üzenetek közzététele bárki számára, aki követi Önt a Twitteren, abban a reményben, hogy szavai hasznosak és érdekesek lesznek valakinek a közönségéből. A Twitter és a twitterezés másik leírása lehet a mikroblogolás.

Néhányan arra használják a Twittert, hogy érdekes embereket és cégeket fedezzenek fel az interneten, és úgy döntenek, hogy követik a tweetjeiket.

Miért olyan népszerű a Twitter

A Twitter nagy vonzereje abban rejlik, hogy mennyire olvasóbarát. Több száz érdekes Twitter-felhasználót követhetsz nyomon, és egy pillantással elolvashatod a tartalmukat, ami ideális modern, figyelemhiányos világunkban.

A Twitter célzott üzenetméret-korlátozást alkalmaz, hogy a dolgok olvasóbarát maradjanak: minden mikroblog-bejegyzés legfeljebb 280 karakteres lehet. Ez a méretkorlátozás elősegíti a koncentrált és okos nyelvhasználatot, ami a tweeteket könnyen átolvashatóvá teszi, és kihívást jelent a megírása. Ez a méretkorlátozás tette a Twittert népszerű közösségi eszközzé.

Hogyan működik a Twitter

A Twittert könnyű használni akár adó, akár vevő szerepében. Egy ingyenes fiókkal és Twitter névvel csatlakozhat. Ezután naponta, óránként vagy tetszőleges gyakorisággal küldhet üzeneteket (tweeteket). Menj a profilképed melletti Mi történik mezőbe, írj be 280 vagy annál kevesebb karaktert, és kattints a Tweet gombra. Azok, akik követnek téged, és esetleg mások is, akik nem, látni fogják a tweetedet.

Bátorítsd az ismerőseidet, hogy kövessenek téged, és Twitter-csatornájukban megkapják a tweetjeidet. Tudasd ismerőseiddel, hogy Twitteren vagy, hogy lassan felépítsd a követőid számát. Amikor az emberek követnek téged, a Twitter etikett szerint vissza kell követned őket.

A Twitter-hírfolyam fogadásához keressen meg valakit, aki érdekes (beleértve a hírességeket is), és nyomja meg a Follow gombot, hogy feliratkozzon a tweetjeire. Ha a tweetjeik nem olyan érdekesek, mint remélted, bármikor törölheted a követésüket.

A Twitter.com-on található fiókodat éjjel-nappal látogasd meg, hogy elolvasd a Twitter feededet, amely folyamatosan változik, ahogy az emberek posztolnak. Nézd meg a Trending topics (Trend témák) menüpontot, hogy lásd, mi történik a világban.

A Twitter ilyen egyszerű.

Mi az a Twitter és hogyan működik?

Miért szeretik a hírességek a Twittert

A Twitter azért vált az egyik leggyakrabban használt közösségi médiaplatformmá, mert egyszerre személyes és gyors. A hírességek arra használják a Twittert, hogy személyes kapcsolatot építsenek ki rajongóikkal.

Katy Perry, Ellen DeGeneres és Dionne Warwick csak néhány a híres Twitter-felhasználók közül. Napi frissítéseik elősegítik a követőkkel való kapcsolat érzését, ami erőteljes reklámcélokra, valamint meggyőző és motiváló a hírességeket követő emberek számára is.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.