Hogyan halt meg Felton Spencer?

2023. március 12-én halt meg Felton Spencer, 12 éves NBA-veterán, aki 2002-ben vonult vissza a Timberwolves, a Jazz, a Warriors, a Spurs és a Knicks után. Spencer a Louisville-i Egyetem legendája – 62,8%-os mezőnymutatóját soha senki nem tudta felülmúlni. Louisville férfi kosárlabdázója tweetelt:

„Megszakad a szívünk a nagyszerű UofL-es Felton Spencer halála miatt. Spencer volt a Cardinals minden idők legjobbja a karrierje mezőnygólszázalékában, az 1990-es NBA Draft 6. választottja, és a Louisville-i közösség szeretett tagja. Gondolataink és imáink a szeretteivel vannak.”

Hogyan halt meg Felton Spencer?
Jonathan Daniel/Allsport

Spencer halálának oka nem tisztázott, de úgy tűnik, hogy egy ideig kórházban volt.
Spencer nővére, Tammy Pollock azt tweetelte, hogy Spencer „békésen” halt meg 2023. március 12-én. Hozzátette: „Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!

„Illő volt, hogy utolsó óráiban kiváló ellátásban részesült a Louisville-i Egyetem Kórházában, az Alma materében, amelyet annyira szeretett, az ellátóktól. A családunk köszönetet mond nekik és mindenkinek, aki részt vett az ápolásában”.

Egyelőre nem tudni, hogy Spencert sürgősségi ellátás miatt szállították-e kórházba, vagy betegséggel küzdött. A család nem hozta nyilvánosságra halálának okát.

Eközben a kosárlabda közösségből folyamatosan érkeznek a méltatások. A kosárlabdaedző és Spencer egykori csapattársa, Everick Sullivan tweetelt:

„Az elmúlt éjszakát azzal töltöttem, hogy egyetemi csapattársam, Felton Spencer életén és örökségén gondolkodtam. A főnök megtestesítette a kemény munkát és az elkötelezettséget. Csodálatos ember volt, és kedves lélekkel rendelkezett. Igazán hiányozni fogsz, nagyfiú. Megtiszteltetés, hogy a csapattársad lehettem.”

Rex Chapman, egy visszavonult NBA-játékos és Spencer egykori csapattársa tweetelt: „Felton Spencer az egyik legkedvesebb, legkedvesebb ember volt, akit valaha ismertem. Együtt nőttünk fel KY-ben és 15 éves korunk óta ismertük egymást. Együtt játszottunk az utolsó Kentucky all-star csapatban, amely együtt söpörte le Indianát. Egymás ellen játszottak a főiskolán és a profik között. Szomorú nap. Pihenj, nagyfiú.”

Ahogy az már megszokottá vált, egyes netezők egy híres ember halálát használják fel arra, hogy oltásellenes programokat terjesszenek. Valószínűtlen, hogy Spencer oltási komplikáció miatt halt meg.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.