A CSI Crime Scene Investigation című sorozat egyik epizódja után vált híressé és ismertté. Közben Siranoosh Sayad arról is híres volt, hogy 1998-ban a Judas Kiss jelmez- és ruhatárosztályán dolgozott. Mondanom sem kell, hogy még mindig sokakat inspirál. Annak ellenére, hogy híres személyiség, nem szerepel a Wikipédiában. Ha már Siranoosh Sayadról beszélünk. ő a CSI Las Vegas egyik stábtagja volt. Ezen kívül különböző sikersorozatokban és műsorokban is dolgozott. Mindazonáltal Siranoosh Sayad hosszú évekig dolgozott és hozzájárult a szórakoztatóiparhoz.

Arról nem is beszélve, hogy fontos tag volt, akit a tisztelt emberek is tiszteltek. Siranoosh Sayad 1998-ban kezdte pályafutását a Judas Kiss együttesben. Ha már a Judas Kissről beszélünk, ez egy krimi és thriller sorozat volt, több mint 6 IMDB adaggal. A Judas Kill egy olyan film, amelynek története egy nő meggyilkolása és egy FBI nyomozás körül forog. Mindazonáltal Siranoosh Sayad a jelmez és ruhatár népszerű dolgozója lett. Miután a Jelmez és ruhatár részlegen dolgozott, ismét magára vonta a rivaldafényt, amikor a CSI című sikersorozatban dolgozott. Görgess lejjebb az oldalon, és olvass el róla néhány személyes információt.

Ki az a Siranoosh Sayad

Mint említettük, 2015. január 11-én hunyt el Kaliforniában, a hírek szerint 77 éves volt, amikor kilehelte utolsó leheletét. Továbbá a Los Angeles-i Forest Lawn Hollywood Hillsben, Los Angelesben, Kaliforniában történt a temetése. Házaséletéről szólva, egy olyan férfihoz ment feleségül, akinek kiléte nem ismert. Azt azonban tudjuk, hogy két gyermek édesanyja volt. Siranoosh Sayad két gyermeke Audry és Joseph. További részletekért és frissítésekért maradjon ezen a weboldalon.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.