Mikor jön ki a Wednesday 2 évad

Az Addams Family spin-offja, a Wednesday váratlanul a Netflix húzó címévé vált, és nézettségi rekordokat döntött, amikor tavaly novemberben először landolt a streamen.

Az első évad a címszereplő tinédzser lányt követte, aki megpróbálta hasznosítani feltörekvő pszichikai képességeit és megoldani egy évtizedes gyilkossági rejtélyt, miközben beilleszkedett egy új, kitaszítottaknak szóló iskolába.

A Wednesday hivatalosan is zöld utat kapott második évad cselekményét egyelőre titokban tartják, de a sikersorozat főszereplőjét alakító Jenna Ortega elejtett néhány utalást.

A The Tonight Show-ban nemrég adott interjújában Ortega azt sugallta, hogy megegyezés született arról, hogy a 2. évadnak inkább a horror előzményeire kell koncentrálnia, és kerülnie kell a karakterét érintő romantikus mellékszálakat.

„Nem tudom. Azt hiszem, most kezdtünk el összehívni egy írói szobát, és beszélgetni róla. És mindenki nagyon jó fej” – mondta.

„Azt hiszem, szeretnénk egy kicsit feldobni a horror aspektusát, aztán kihúzni Wednesdayt a romantikus helyzetből, és hagyni, hogy a saját egyénisége legyen, és a saját bűnténye ellen küzdjön.”

Ortega korábban megosztotta, hogy néhány jelenetből megváltoztatta a párbeszédeket anélkül, hogy erről előzetesen tájékoztatta volna az írókat.

De a színészi döntései minden bizonnyal kifizetődőek voltak, a rajongók imádták Ortega Addams Family karakterét, a groove-os táncmozdulataitól kezdve (amelyeket Lisa Loring 1994-es Wednesday-itációja ihletett) és a monokróm divatjától kezdve a döntéséig, hogy nem pislog.

A Netflix sorozat első évada hatalmas cliffhangerrel ért véget, így a rajongóknak ki kellett találniuk, kitől érkezett a fenyegető sms, és ki követi Wednesdayt…

Szóval, mikor jön ki a Netflixen a Wednesday 2. évada, hogy lezárja az elvarratlan szálakat? Olvass tovább, és megtudhatsz mindent, amit eddig a Wednesday 2. évadjáról tudunk.

Mikor jön ki a Wednesday 2. évada? Spekulációk a megjelenési dátumról

A Netflix még nem erősítette meg, hogy a Wednesday 2. évada mikor lesz elérhető a szolgáltatáson, de a kezdeti epizódok gyártási ciklusa alapján lehet találgatni.

A Tim Burton-féle projekt forgatása hat hónapig tartott, 2021 szeptemberében kezdődött és 2022 márciusában fejeződött be, így logikus, hogy a folytatás is hasonló időkerethez fog tartani.

Mivel a forgatásra valószínűleg még idén sor kerül, és a sorozat vizuális effektjeinek csiszolásához jelentős utómunkálatokra van szükség, azt jósoljuk, hogy a szerdai 2. évad 2024 elején érkezik.

A Variety-nek nyilatkozva Millar showrunner elárulta, hogy ő és társalkotója, Alfred Gough remélik, hogy a sorozat a 2. évadon túl is folytatódik.

Elmagyarázta: „Számunkra ez mindig a jövőbe tekint, és amikor leülünk, hogy létrehozzunk egy sorozatot, ideális esetben több évadot tervezünk. Ez soha nem várható, de ez a várakozás, hogy remélhetőleg a sorozat sikeres lesz.

Mikor jön ki a Wednesday 2 évad

Kik játszhatnának egy esetleges Wednesday 2. évadának szerepeiben?

A következő Wednesday szereplők valószínűleg visszatérhetnek a második évadban.

  • Jenny Ortega mint Wednesday Addams
  • Catherine Zeta-Jones mint Morticia Addams
  • Luis Guzmán mint Gomez Addams
  • Isaac Ordonez mint Pugsley Addams
  • Fred Armisen mint Fester bácsi
  • Gwendoline Christie mint Larissa Weems igazgatónő
  • Jamie McShane mint Galpin seriff
  • Percy Hynes White mint Xavier Thorpe
  • Hunter Doohan mint Tyler Galpin
  • Emma Myers mint Enid Sinclair
  • Joy Sunday mint Bianca Barclay

Persze nem lenne Wednesday Jenna Ortega nélkül, aki újra eljátssza a goth tinédzser Wednesday Addams ikonikus szerepét, míg valószínűleg Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez és Fred Armisen is visszatérne Morticia, Gomez, Pugsley és Fester bácsi szerepében.

Bár azt még nem tudjuk meg, hogy mi lesz a sorozatban bemutatott karakterekkel – különösen, hogy az első évadban egy szörnyű gyilkosságsorozat terrorizálja a Nevermore Akadémia melletti helyi várost – remélhetőleg, a 2. évadban láthatjuk majd Gwendoline Christie-t (Larissa Weems igazgatónő), Jamie McShane-t (Galpin seriff), Percy Hynes White-ot (Xavier Thorpe), Hunter Doohant (Tyler Galpin), Emma Myers-t (Enid Sinclair), Joy Sunday-t (Bianca Barclay) és a remake többi indulóját.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.