SD-kártya formázása Androidon

Az SD-kártyát a legtöbb Android-eszközön a Beállítások menü segítségével formázhatja. Figyelmeztetés: Az SD-kártya formázása az SD-kártyán lévő összes adatot törli. A formázás után nem tudja majd azokat visszanyerni. Győződjön meg róla, hogy biztonsági másolatot készített az SD-kártyán lévő összes olyan adatról, amelyet meg akar tartani.

Helyezzen be egy SD-kártyát. A legtöbb újabb telefon lehetővé teszi SD-kártya behelyezését a SIM-tálca segítségével. Keresse meg az ovális alakú rekeszt, amelynek jobb oldalán egy tűlyuk van. Helyezzen egy gemkapcsot, tűt vagy a telefonhoz mellékelt SIM-tálcához tartozó eszközt a tűlyukba, és nyomja lefelé a kártyakidobáshoz. Helyezzen egy micro SD-kártyát a SIM-tálcába, és helyezze vissza. A telefon automatikusan észlelnie kell azt.

Figyelmeztetés: Az SD-kártya formázása törli a kártyán lévő összes adatot, és azokat nem tudja visszaállítani. A formázás előtt mindenképpen készítsen biztonsági másolatot az SD-kártyán megtartani kívánt adatokról.

  • Nyissa meg a Beállítások alkalmazást. Ehhez húzza lefelé a képernyő tetejéről a gyorselérési menü megjelenítéséhez. Koppintson a jobb felső sarokban lévő fogaskerékre hasonlító ikonra. Alternatív megoldásként megnyithatja az Alkalmazások menüt, és koppintson a fogaskerékre hasonlító ikonra.
  • Görgessen lefelé, és koppintson az Akkumulátor és készülékápolás elemre. Ez egy zöld ikon mellett található, amely egy kör alakú nyílra hasonlít egy másik körön belül.
  • Koppintson a Tárolás elemre. Ez a második lehetőség a képernyő alján található menüben.
  • Koppintson a További menüre ⋮. Ez a három függőleges ponttal ellátott ikon a jobb felső sarokban.
  • Koppintson a Speciális elemre. Ez a három pöttyös ikon megérintésekor megjelenő További menüben található.
  • Koppintson az SD-kártya elemre. A menü alján található, egy SD-kártyára emlékeztető ikon mellett.
  • Koppintson a Formázás gombra. Ezzel formázza az SD-kártyát.

SD-kártya formázása Androidon

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.