Hogyan lehet elrejteni a fényképeket az iPhone-on

Ha vannak olyan személyes fotók vagy videók az iPhone-odon, amelyeket nem szeretnéd, hogy mások lássanak, a rejtegetés remek megoldás. Ebben a cikkben néhány egyszerű lépésben megtanulhatja, hogyan rejtheti el a fényképeket az iPhone-on.

A fényképek iPhone-on történő elrejtésének lépései

A fényképek iPhone-on történő elrejtése történhet a beépített Fotók alkalmazás használatával vagy egy harmadik féltől származó alkalmazás letöltésével. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet elrejteni a fényképeket iPhone-on a Fotók alkalmazással, amely már megtalálható a készüléken.

  • Nyissa meg a Fotók alkalmazást az iPhone készülékén.
  • Válassza ki az elrejteni kívánt fényképet vagy fényképeket.
  • Koppintson a bal alsó sarokban található „Megosztás” gombra.
  • Görgessen jobbra, és koppintson a „Elrejtés” lehetőségre.
  • Erősítse meg, hogy el akarja rejteni a fényképet a „Fénykép elrejtése” gombra koppintással.

Ha elvégezte ezeket a lépéseket, a fénykép vagy fényképek el lesznek rejtve, és nem jelennek meg a Pillanatok, Gyűjtemények és Évek között. Azonban továbbra is elérheti őket, ha az „Albumok” fülre, majd az „Elrejtett” albumra koppint.

Hogyan lehet elrejteni a fényképeket az iPhone-on

Összefoglalva, a fényképek elrejtése az iPhone-on gyors és egyszerű folyamat a Fotók alkalmazás segítségével. Akár magánjellegűnek szeretné tartani személyes fotóit, akár csak a Camera Roll-t szeretné rendezni, a fényképek elrejtése az iPhone-on segíthet a cél elérésében.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.