Mely okostelefonok alkalmasak gyermekek számára?

Mely okostelefonok alkalmasak gyermekek számára?

Az okostelefon kényelmes eszköz lehet az Ön, mint szülő számára, hogy kapcsolatban maradjon gyermekeivel. Jó tudni, hogy gyermeke bármikor felhívhatja Önt, ha valami baj van, vagy fordítva. Ebben a cikkben számos tippet adunk, amelyek segítenek kiválasztani gyermeke első okostelefonját.

Válasszon okostelefont gyermekeknek

Úgy döntöttél, hogy gyermekednek szüksége van az első mobiltelefonjára. Bármilyen okostelefonnal telefonálhat és használhatja a WhatsAppot, mit kell tehát szem előtt tartania? Kérdezd meg magadtól a következőket:

  • Kompakt méretű a készülék?
  • Mennyit szeretne költeni az okostelefonra?
  • A telefon bírja a strapát?

Méret

Egy gyermek keze kicsi, ezért egy nagyméretű telefont nehéz megfogni egy gyermeknek. Ezért az okostelefon kiválasztásakor szem előtt kell tartani a méretet. Legfeljebb 6,2 hüvelykes képernyőmérettel rendelkező okostelefont ajánlunk. Ezeknek a készülékeknek a képernyője elég nagy a játékhoz vagy filmnézéshez, és mégis könnyen kezelhetőek a gyermekek számára.

Ár

Gyermeke első okostelefonjának nem kell a legdrágábbnak lennie. Manapság bármilyen okostelefon használható telefonálásra, SMS-ezésre, internetezésre és a WhatsApp használatára. A legtöbb okostelefon kamerával is rendelkezik, és elegendő tárolókapacitással több játék letöltéséhez. Ezért javasoljuk, hogy ne költsön 60 ezer forintnál többet egy telefonra. Gyermeke szeretne HD-filmeket nézni, fényképeket szerkeszteni vagy 3D-s játékokat letölteni? Ebben az esetben jobb kamerára, gyorsabb RAM-ra és rengeteg tárolókapacitásra lesz szüksége. Ne feledje, hogy ezért többet is kell fizetnie.

Védelem

A legtöbb gyerek nem olyan óvatos a holmijával, mint a felnőttek. Könnyen történhetnek balesetek, különösen játék közben. Ezért jó ötlet olyan telefont választani, amely bírja a strapát. Az extra védelem érdekében képernyővédőt és telefontokot ajánlunk. A képernyővédő megakadályozza a képernyő sérülését, ha például a telefont ugyanabba a zsebbe tesszük, mint a kerékpárkulcsot. Egy telefontok segítségével az okostelefon jobban ellenáll az eséseknek vagy más baleseteknek.

Felújított okostelefonok

Ezek a készülékek használt, használt okostelefonok, amelyeket teljes körűen átvizsgáltak és 100%-ban eredeti alkatrészekkel javítottak. Így biztos lehet benne, hogy gyermeke jó készüléket kap. Bár ezek nem a legújabb készülékek, könnyen kibírnak 2 évet. Egy Apple iPhone 8 például. Kihasználhatja a jó árakat. Egy felújított iPhone-t például kevesebb mint hatvan ezer forintért kaphat.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.