Mi az a power bank?

A power bank egy hordozható töltő, amellyel feltöltheti okostelefonját vagy táblagépét, sőt néha még laptopját is. Ez hasznos útközben, mivel nem lesz a közelben konnektor a készülék feltöltéséhez. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogy mit tudsz csinálni egy power bankkal, hogyan használd, és hogyan töltsd fel.

Automatikus vázlat

Mi az a power bank?

A power bank egy külső akkumulátor a mobileszközökhöz. Könnyen magaddal viheted, így a telefonodat, táblagépedet vagy okosórádat elláthatod azzal a kis plusz energiával, amire szükséged van ahhoz, hogy átvészeld a napot. Ezt az újratölthető akkumulátort USB-kábelen keresztül csatlakoztathatja telefonjához, és ugyanúgy töltődik, mintha konnektorba csatlakoztatná.

Miért érdemes beszerezni egy power bankot?

Ha egész nap úton vagy, gyakran nincs lehetőséged arra, hogy közben feltöltsd a telefonodat vagy a táblagépedet. Egy power bank megoldja ezt a problémát, hiszen extra energiával látja el telefonját, táblagépét vagy laptopját, és néha még teljesen fel is tölti a készüléket. Tökéletes eszköz ahhoz, hogy elérhetetlenség nélkül vészelje át a munkanapot, a nyaralást vagy az iskolai napot.

Hogyan kell használni a power bankot?

A power bankon 1 vagy több USB-portot találhat. Egyes power bankoknál akár 4 eszközt is tölthet egyszerre. A töltőkábelt bedughatja a power bank egyik USB-portjába, és az eszközének ismét lesz energiája. Ilyen egyszerű! Sok power banknak van egy LED-lámpája, amely jelzi, hogy mennyi energiája maradt.

Hogyan tölthetek fel egy power bankot?

A leggyakoribb töltési módszer az USB-n keresztül történő töltés. A power bankot a mellékelt kábelen keresztül csatlakoztathatja számítógépéhez, ami után a power bank feltöltődik. A töltés történhet konnektoron keresztül is, de nem minden power bankhoz jár „régimódi” dugóval ellátott kábel. A laptopokhoz alkalmas power bankok gyakran adapterrel is rendelkeznek.

 

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.