Mi az az okos fogkefe és mire használhatod?

Az intelligens fogkefét Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatja egy okostelefon-alkalmazáshoz. Ebben az alkalmazásban visszajelzést kaphatsz a fogmosási viselkedésedről. Ez segít abban, hogy javítson a fogmosási technikáján. Az alkalmazásban kapott információk fogkefetípusonként eltérőek. Elmagyarázzuk, mit tehetsz az okos fogkefékkel, hogy a legjobb választást hozhasd meg.

3 alapfunkció

Minden okos fogkefe 3 alapfunkcióval rendelkezik az alkalmazásban. Nyomon követik a fogmosási gyakoriságodat, valamint nyomásérzékelőt és időzítőt is megjelenítenek. A fogmosási gyakoriság azt jelenti, hogy az alkalmazás nyomon követi, milyen gyakran mos fogat. Az alkalmazás nyomásérzékelője figyelmeztet, ha túl nagy nyomást gyakorolsz a fogaidra és az ínyedre. Ennek köszönhetően megelőzheti a visszahúzódó és sérült ínyt. Az időzítő jelzi, hogy mikor kell oldalt váltani, és mennyi ideig kell folytatni a fogmosást, hogy teljes legyen az ajánlott fogmosási idő.

Mi az az A.I. technológia?

Az alap okos fogkefék csak 3 alapfunkcióval rendelkeznek, de a következő generációs okos fogkefék A.I. technológiával működnek. Ez a mesterséges intelligencia rövidítése. Ilyen technológiával működő fogkefék az Oral-B iO, az Oral-B Genius, a Philips Sonicare Prestige és a Philips Sonicare DiamondClean Smart. Ennek a technológiának köszönhetően pontos visszajelzéseket kaphatsz, amelyek egy szájtérképen jelennek meg. Ez a visszajelzés betekintést nyújt a fogmosási viselkedésedbe, és megtanulsz jobban fogat mosni.

Mi az az okos fogkefe és mire használhatod?

Mi az a szájtérkép?

Az alkalmazásban az A.I.-nek köszönhetően egy szájtérképet fogsz látni. A szájtérkép a fogaid digitális képe. Láthatod, hogy pontosan hol mosol fogat a szádban, és hogy megfelelően mosod-e az egyes fogakat. Abban a pillanatban, amikor egy fogat teljesen megmostál, az megváltoztatja a színét. Ennek köszönhetően nem hagysz ki egyetlen pontot sem a szádban, és megelőzheted a szuvasodást. Fogkefénként különbözik, hogy 2D vagy 3D szájtérképet lát. A 3D-s szájtérképen több részletet láthatsz, mint a 2D-s térképen.

3D követés és SenseIQ technológia

Az Oral-B iO 9 készülék 3D követéssel működik. Ez lehetővé teszi, hogy láthassa, hogyan kell megmosni az egyes fogak elülső, felső és hátsó részét, amellett, hogy melyik fogat mossa. Ez a visszajelzés még pontosabb, mint a 3D követés nélküli A.I. technológia. A Philips a SenseIQ technológiával dolgozik. A fogkefe ennek segítségével folyamatosan az Ön fogmosási szokásaihoz igazítja az intenzitást. Ennek köszönhetően mindig a megfelelő beállítással fog mosni. Emellett láthatja a nyomást, a mozgást, az időtartamot és azt is, hogy hol mosol fogat.

Tanulja meg, hogyan kell jobban fogat mosni

Az okos fogkefe mindenkinek alkalmas, aki javítani szeretné fogmosási eredményét. Ez azt jelenti, hogy azoknak, akik most váltottak elektromos fogmosásra, és azoknak is, akik már hosszabb ideje használnak elektromos fogkefét. Az alkalmazás irányítja Önt fogmosás közben, és a hasznos tippeknek és visszajelzéseknek köszönhetően tudja, hogy szuvasodásmentes fogakon dolgozik.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.