Mire jó a mosogatógép só?

A mosogatógépsó a készülékbe kerülő víz lágyításával segít a jobb tisztítási eredmények elérésében. A kemény víz több meszet tartalmaz, és megnehezíti a mosogatószer oldódását, ami negatívan befolyásolhatja a tisztítási eredményeket. A mosogatógépsó használatával a poharakon lévő fehér maradványok célzottan jelennek meg, és a készülék vízlágyító rendszere is táplálhatóvá válik.

A mosogatógép sószintjét könnyen feltöltheti, ha mosogatógépsót tölt a mosogatógép alján található, erre a célra szolgáló rekeszbe. Miután feltöltötte, győződjön meg róla, hogy a mosási ciklus lefuttatása előtt megfelelően lezárta a rekeszt. Kérjük, csak mosogatógépsót használjon a vízlágyító készülékben.

Megjegyzés: A készülék károsodásának elkerülése érdekében a 9 °E feletti keménységű vizet lágyítani kell.

Mire jó a mosogatógép só?

Mosogatógép só hozzáadása

Ha a mosogatógép só utántöltésének jelzője világít, töltsön mosogatósót a mosogatógép alján lévő adagolóba a kupak lecsavarásával és óvatosan öntse bele a tartalmát. Ha először használja a mosogatógépet, először töltse fel a tartály tetejéig vízzel. A következő ciklus lefuttatása előtt győződjön meg arról, hogy a kupakot visszacsavarta.

A szükséges mosogatógép-só mennyisége a víz keménységétől függ: minél nagyobb a víz keménysége, annál nagyobb mennyiségű mosogatógép-sóra van szükség. Általános szabályként javasoljuk, hogy töltse fel a tartályt.

A víz keménységi szintjét vízkeménységi tesztcsíkkal ellenőrizheti. ezek könnyen kezelhetőek, és gyors, megbízható eredményeket adnak.

Figyelmeztetés: Ne használjon asztali sót, tengeri sót vagy kóser sót pótlásként, mivel ezek valójában növelhetik a vízkeménységet, és a készülék károsodásához vezethetnek.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.