A Save the World egyszerre négy játékost enged meg. Ebben a változatban a játékosok együtt dolgoznak, hogy megtalálják az ellátmányt és megküzdjenek a zombiszerű lényekkel. A Fortnite Creative minden játékosnak saját szigetet ad. A játékosok építkezhetnek a szigeten, és meghívhatnak más játékosokat, hogy csatlakozzanak hozzájuk.

A Fortnite a 2017-es megjelenése után viharral vette be a játékközösséget. A vonzerőhöz az is hozzátartozik, hogy valódi emberek játszanak vele a világ minden tájáról. Lehet, hogy a melletted ülő emberrel vagy az ország másik felén ülőkkel együtt pottyansz a térképre. És ami még jobb, a Fortnite ingyenesen letölthető! Persze, vannak játékon belüli vásárlások és extra csomagok, amelyeket megvásárolhatsz. A játékosok azonban ezek nélkül a kiegészítők nélkül is játszhatnak, teljesen ingyen.

Mi az a Fortnite?

Új vagy a Fortnite-ban? Ha igen, van néhány dolog, amit tudnod kell, mielőtt belevágnál. Először is, bár egyeseknek szerencséjük lehet, a legtöbbeknek nem valószínű, hogy megnyerik az első körüket a Battle Royale-ban. Azonban a vereség után is játékban maradhatsz. Ha így teszel, tanulhatsz a többi játékostól, és tovább bírhatod a következő játékban.

Másodszor, ne feledd, hogy gyűjthetsz anyagokat (matracokat) és építhetsz olyan dolgokat, amelyek segíthetnek neked. Rengeteg helyen találhatsz matracokat, például fát, téglát és fémet. Kivághatsz egy fát, és a fát felhasználhatod arra, hogy lépcsőt építs egy új helyre a játékban. Még hasznosabb, ha a matracokat arra használod, hogy menedéket építs, hogy megvédd magad egy másik játékostól.

Az is fontos, hogy mindig szemmel tartsd a vihart. A vihar szemében kell maradnod, és ez a tér a játék során egyre szűkül. Ha a fal mögé kerülsz, kárt fogsz szenvedni. Még rosszabb, hogy nehéz visszajutni a játékba.

Végül találj egy csapatot! A Fortnite sokkal szórakoztatóbb a barátokkal. A duó- vagy csapatjáték módban magaddal hozhatod a barátaidat. Az 50 vs. 50 módban is játszhatsz, hogy egy csapatba kerülj. Minél többen dolgoznak együtt, annál tovább jutsz a játékban.

A Fortnite-nak ez a közösségi aspektusa is része annak, ami annyira népszerűvé teszi. Minden olyan videojáték, amit egyedül is szórakoztató játszani, még élvezetesebb egy csoporttal. A Fortnite többjátékos jellege miatt sokkal szociálisabb, mint a legtöbb más játék. Népszerűsége valószínűleg nem fog egyhamar csökkenni.

A játék valójában annyira szórakoztató, hogy néha nehéz abbahagyni a játékot! Elvégre ki akarja elszakítani magát egy szórakoztató játéktól a barátaival, hogy házimunkát, házi feladatot végezzen, vagy lefeküdjön aludni? Azonban fontos, hogy néha elvonuljunk. A barátokkal és családtagokkal való személyes időtöltés fontos az egészséges kapcsolatok kiépítéséhez. Emellett időre van szükséged ahhoz is, hogy bepótold az iskolai lemaradásodat, és fenntartsd az egészséges alvási rendet.

Mint minden online játék esetében, ne feledd, hogy a Fortnite-ban is érvényesek a valós szabályok. Soha ne tegyél le vagy fenyegess meg egy másik játékost. Egyes játékosok a Fortnite-ot mások megfélemlítésére használták, és ennek valós következményei lettek. Elvesztették barátaikat, a szülők megbüntették őket, és még az iskolából is felfüggesztették őket. Ne te legyél az, aki elrontja mindenki szórakozását!

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.