Hogyan lehet eltávolítani a keresési előzményeket az Instagramon

Manapság az internet teljesen globalizált jelenséggé vált. Már nem csak otthon, az asztali számítógépen vagy laptopon használjuk az internetet, hanem a hordozható eszközöknek köszönhetően bárhonnan kereshetünk, posztolhatunk és lájkolhatunk! Ráadásul ezeken a technológiai fejlesztéseken belül a közösségi hálózatok, mint a Facebook és az Instagram, amelyeket naponta használunk, szintén ide kell sorolnunk.

Valójában az Instagram a közösségi média egyik legnépszerűbb formájává vált a világon. A keresések nagy részét, amelyeket korábban a weboldalakon végeztünk, ma már a közösségi hálózatokon végezzük. Ezek közé tartozik a következők megtalálása; ételreceptek, megoldások otthoni problémákra, barkácsolás, tippek a testmozgáshoz stb., amelyeket mind megosztunk; fotókon, videókon és Instagram történeteken keresztül. De bármilyen okból kifolyólag érdemes törölni a keresési előzményeket.

Hogyan törölheti a keresési előzményeket az Instagramon

Miért lenne szükség az Instagram keresési előzményeinek törlésére? Tudtad, hogy abban a pillanatban, amikor rákeresel valamire az Instagramon, ez az adat összekapcsolódik a javasolt tartalmaiddal, és kapcsolódó keresésként jelenik meg.

Hogyan lehet eltávolítani a keresési előzményeket az Instagramon

Észrevetted már, hogy az Instagram feeded görgetése közben olyan hirdetések jelenhetnek meg, amelyek pontosan ahhoz kapcsolódnak, amire előző nap esetleg rákerestél? Ha például nemrégiben keresett információt arról, hogyan készítsen , mondjuk, sült csirkét, akkor észreveheti, hogy az Instagramon megjelenő hirdetései ezután mind a sült csirkéhez kapcsolódnak (így vagy úgy). Ha nem szeretnél ilyen tartalmakat kapni (csak azért, mert egyszer rákerestél), a legkézenfekvőbb az lenne, ha törölnéd az Instagram keresési előzményeidet. A keresési előzmények törlésével garantálhatod, hogy a feeded nem lesz tele olyan hirdetésekkel, amelyek nem érdekelnek.

Hogyan törölheti a keresési előzményeket az Instagramon: ios

Az Instagram keresési előzményeinek törlése valójában nagyon egyszerű. Ha azonban nem tudja, hol kezdje, akkor elég bonyolult lehet. Ha nem vagy biztos benne, hogyan kell törölni az Instagram keresési előzményeit, nézd meg lépésről lépésre, hogyan kell ezt megtenni;

  • Először is nyissa meg az Instagram alkalmazást (Instagram bejelentkezés).
  • Az első dolog, ami megjelenik az Instagram-oldaladon, az a hírfolyamod és a követőid posztjai. Ennek az oldalnak a jobb alsó sarkában kattints az ikonképedre, hogy belépj a saját Instagram profiloldaladra.
  • Ha már a profilodon vagy, kattints az oldal jobb felső részén található három vízszintes csíkra. Ekkor a képernyő közepén egy menü fog megnyílni. Jobbra az alján egy kereket látsz, „Beállítások”, kattints rá, és lépj be.
  • Miután megnyitotta a beállítások képernyőjét, görgessen lefelé a ‘keresési előzmények’ menüpontig. Kattints rá, és automatikusan a ‘Keresés előzményeinek törlése’ menüpontba kerül.
  • Amint rákattintasz erre, és beleegyezel az ‘Igen, biztos vagyok benne” az összes keresési előzményed törlődik. Ez törli az összes korábban keresett; fiókokat, hashtageket és helyszíneket.
  • Innentől kezdve észre fogja venni, hogy nem fog többé a kereséseihez kapcsolódó tartalmakba botlani, amikor a hírfolyamát vagy az „Felfedezés” részt görgeti.

Hogyan törölheti az Instagram keresési előzményeit az Instagramon: javaslatok

Ha nem szeretné törölni a teljes keresési előzményeit, akkor elrejtheti ezt a keresett tartalmat;

  • Menj az Instagram bejelentkezési oldaladra, és lépj be.
  • Ezúttal ahelyett, hogy a profilodra lépnél, menj közvetlenül a ‘felfedezés’ részbe. Ehhez kattintson a képernyő alján balról indulva megjelenő második ikonra, amely egy nagyítónak felel meg.
  • Amikor megnyitod a képernyőt, látni fogod, hogy a tetején egy sor kapcsolódó tartalmú képet fogsz észrevenni, közvetlenül az Instagram keresési lehetőséged alatt.
  • Ha azt szeretné, hogy ez a javaslatok sora eltűnjön, nyomja lefelé a némítani kívánt csatornát, és megjelenik egy felugró ablak, amely lehetővé teszi a csatorna némítását.

Visszatér az Instagram keresési előzményei

Az Instagram keresési előzményei nem törlődnek? Ha megpróbálta törölni a keresési előzményeit, de azok folyamatosan visszatérnek, javasoljuk, hogy próbálja ki a következő lehetőségeket:

  • Indítsa újra a telefonját.
  • Győződjön meg róla, hogy az Instagram frissítve lett.
  • Jelentkezzen ki és jelentkezzen be újra az Instagramba.
  • Az Instagram alkalmazás gyorsítótárának és adatainak törlése. Lépjen be a telefon beállításaiba- Alkalmazások és értesítések – Alkalmazáskezelő- válassza ki az Instagramot- kattintson a tárhelyre és a CACHE vagy az ADATOK TÖRLÉSE.
Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.