A MySpace egy online közösség, amely lehetővé teszi a barátok számára, hogy tartsák a kapcsolatot, és új embereket is megismerjenek. A MySpace egy olyan weboldalnak indult, amelyet zenekarok használhattak zenéjük népszerűsítésére, de azóta egy általánosabb baráti közösséggé nőtte ki magát. Bárki, aki legalább 14 éves, ingyenesen regisztrálhat MySpace-fiókot. Miután regisztráltál, személyre szabhatod a profilodat: információkat adhatsz meg magadról, felsorolhatod az érdeklődési köreidet, hobbijaidat és iskolai végzettségedet, valamint fényképeket tölthetsz fel magadról és barátaidról. Saját blogot is létrehozhatsz, amelyet mások is olvashatnak.

Mi az a MySpace

Miután létrehoztad profilodat a MySpace-en, kereshetsz vagy böngészhetsz más felhasználók profiljai között. Ha valakit barátként szeretnél felvenni, csak kattints a „Hozzáadás a barátokhoz” linkre az adott személy profiloldalán. Ha az illető jóváhagyja a barátkérésedet, akkor felkerül a barátaid listájára. Egyes felhasználóknak csak néhány barátjuk van, míg másoknak több ezer. Egy felhasználónak privát üzenetet küldhetsz az „Üzenet küldése” linkre kattintva, vagy kommentet írhatsz az oldalára a „Hozzászólás hozzáadása” gombra kattintva. A megjegyzéseket az adott személy profiljának minden látogatója láthatja, ezért vigyázzon, mit ír ki!

A „barátok” koncepciója a MySpace szíve és lelke. A barátok listájának létrehozásával saját hálózatot hozhatsz létre, amely a profiloldaladról könnyen elérhető. Ha rákattintasz egy barátod képére, megtekintheted a profilját és az összes barátját. Ez megkönnyíti a barátok barátainak barátaival való találkozást, és az ő barátaikkal, és így tovább. A MySpace-en gyakorlatilag végtelen számú emberrel találkozhatsz, és ez lehet az egyik oka annak, hogy olyan sok „MySpace-függő” van.

A MySpace-fiók létrehozásához ki kell választanod egy felhasználónevet és egy jelszót, amellyel bejelentkezhetsz a fiókodba. Ezáltal te irányíthatod, hogy mi jelenjen meg a profiloldaladon. Az egyetlen módja annak, hogy mások tartalmat adjanak hozzá az oldaladhoz, az a hozzászólások, amelyeket a fiókodba való bejelentkezés után törölhetsz.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.