Mi az a Pinterest

A Pinterest egy közösségi weboldal, amely lehetővé teszi, hogy ötleteket rendszerezzen és megosszon másokkal. Megoszthatod saját tartalmaidat, valamint más Pinterest-felhasználók által közzétett dolgokat.

Mi az a Pinterest

Miután regisztráltál egy ingyenes fiókra, létrehozhatod a saját „tábláidat”, hogy rendszerezd a tartalmaidat. A témák között szerepelnek például receptek, lakberendezés, fényképezés, idézetek és játékok. Képeket tölthetsz fel és „kitűzheted” őket a megfelelő táblákra. Más Pinterest-felhasználók böngészhetik a tábláidat, és kommentálhatják az egyes elemeket. Hasonlóképpen, más felhasználók tábláit is böngészheted, és „Tetszik”, „Repin” vagy kommentálhatod az általuk kitűzött elemeket.

A Twitterhez hasonlóan a Pinterest is lehetővé teszi más felhasználók követését. Ha egy másik felhasználó tartalmát különösen érdekesnek találod, a „Follow All” (Mindenkit követni) gombra kattintva az összes táblája megjelenik a fiókodban valós időben. Ha csak bizonyos táblákat szeretnél követni, akkor a „Follow” gombra kattinthatsz minden egyes tábla mellett, amelyet követni szeretnél. A Pinterest nem értesíti a felhasználókat, ha úgy döntesz, hogy nem követed őket.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.