Alakíts ki nyomást a gyomrodban ivással

Igyál gyorsan szénsavas italt, például szénsavas vizet vagy szódát. Ha gyorsan, szívószálon keresztül iszod meg, még jobban megnöveli a nyomást.
Ha nincs szénsavas italod, ugyanezt a hatást kiválthatod azzal is, ha a pohár ellentétes oldaláról iszol vizet: hajolj le, mintha szökőkútból innál, és tedd az ajkaidat a pohár veled szemben lévő oldalára, majd döntsd meg a poharat úgy, hogy a víz lassan a szádba kerüljön. Igyál kis kortyokat, gyakran nyeld le, majd állj fel egyenesen.
Egy másik vízivási módszer az, ha egy egész pohár vizet úgy iszunk meg, hogy közben visszatartjuk a lélegzetünket, és az orrunkat becsípjük, hogy ne engedjük ki a felesleges levegőt.

Változtass a légzésmódodon

Lélegezz egyenesen ülve, így növelheted a böfögés esélyét.
Vigyél levegőt a torkodba úgy, hogy a szádon keresztül szívod be a levegőt, amíg nem érzed a torkodban a légbuborékot, majd a nyelveddel zárd el a szád elejét, hogy lassan engedd ki a levegőt. Ennek böfögést kell kiváltania.
Fúj ki a levegőt az orrodon keresztül, zárt torokkal, ami extra nyomást gyakorolhat a gyomrodra, amely a levegőt felfelé nyomja a nyelőcsövön keresztül.

Hogyan kell böfögni

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.