Hogyan lehet trippert kapni

Az emberek általában úgy kapják el a gonorrhoeát, hogy védekezés nélküli szexuális kapcsolatot létesítenek valakivel, aki fertőzött. A gonorrhoea akkor terjed, amikor az ondó (sperma), a pre-cum és a hüvelyi folyadékok a nemi szervekre, a végbélnyílásba vagy a szájba kerülnek. A gonorrhea akkor is átadható, ha a pénisz nem megy végig a hüvelyben vagy a végbélnyílásban.

A gonorrhoeát elsősorban hüvelyi, anális vagy orális szex során kapják el az emberek. A gonorrhoeát a szemedhez érve is elkaphatod, ha fertőzött folyadék van a kezeden. A gonorrhoea a szülés során is átterjedhet a csecsemőre, ha az anya fertőzött.

A tripper nem terjed alkalmi érintkezés útján, tehát nem kaphatod el étel- vagy italmegosztásból, csókolózásból, ölelkezésből, kézfogásból, köhögésből, tüsszentésből vagy vécéülőkére ülésből.

Sok gonorrhoeás embernek nincsenek tünetei, de ettől még továbbadhatják a fertőzést másoknak. Ezért az óvszer használata minden alkalommal, amikor szexuális kapcsolatot létesítesz, a legjobb módja a gonorrhea megelőzésének – még akkor is, ha Te és partnered teljesen egészségesnek tüntök.

Hogyan lehet trippert kapni?

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.