Hogyan kell tisztítani a Timberland bakancsot?

A Timberland csizmákat tisztíthatod, de általában nem koszolódnak be, köszönhetően vízhatlanságuknak és tartósságuknak. Általában csak egy tisztítótörlésre van szükségük, és esetleg némi védőspray alkalmazására, hogy meghosszabbítsák az élettartamukat.

Hogyan kell tisztítani a Timberlandet:

  • Távolítsa el a fűzőket.
  • A gyenge szennyeződéseket kefével kefélje le a csizmáról.
  • Törölje át a csizmát egy enyhén nedves mosogatórongyal.
  • Alkalmazzon csizmatisztítót vagy tisztítóspray-t. Tudnia kell, hogy melyik tisztítószer a legjobb a cipő anyagához.
  • Fogkefével súrolja tisztára a talpat szappanos vízzel.
  • Öblítse le a maradék szennyeződést, és hagyja megszáradni.

Kimoshatja a Timberlandet szappannal és vízzel?

A legtöbb esetben nem kell szappant és vizet használnia a Timberlands tisztításához. Azonban szappannal és vízzel is tisztíthatja őket, amennyiben csak kis mennyiségű szappant használ, és nem meríti a csizmát a szappanos vízbe, hanem nedves ruhát használ.

A velúr csizmák esetében lehetőleg kerülje a vizet, mivel az vízfoltok kialakulásához vezethet. A legjobb lenne, ha találna egy speciális tisztítószert a velúr Timerblands számára, hogy biztosítsa, hogy tiszták legyenek anélkül, hogy kárt okoznának.

A víz elrontja a Timberlandset?

Néhány felsőkategóriás timberlands vízállónak minősül, de nem mindegyik. Néhányan vízfoltokat halmozhatnak fel, és ez ellen védeni kell őket. A legnépszerűbb és legkényelmesebb vízszigetelési módszer a kereskedelemben kapható spray-k.

A felhasználóknak egyszerűen fel kell vinniük egy-két réteg spray-t a cipőjükre, és várniuk kell egy órát. Ezáltal a cipő vízálló bevonatot kap.

Egy kevésbé ismert, de ugyanolyan hatékony kezelés a tűzhelyen felmelegített és összekevert viasz és petróleumgél keveréke. Ez a házi megoldás talán egy kicsit több időt vesz igénybe, de hatékony kezelést jelenthet azok számára, akik inkább otthon vízállóvá tennék a timberland cipőjüket.

A Timberlands vízfoltos lesz?

A Timberland csizmák arra készültek, hogy ellenálljanak a zord időjárási körülményeknek, de a víz mégis károsíthatja őket. A Timberland csizma konstrukciójának részeként vízálló membránnal is rendelkezhet. Ezt úgy tervezték, hogy a légáteresztő képesség feláldozása nélkül taszítsa a vizet.

Ellenőrizze a vízálló membránt

A vízálló membrán egy vékony műanyagréteg a Timberland csizma felső részén, amely távol tartja a vizet. Bár ez a réteg tartós, idővel megsérülhet, ezért érdemes ellenőrizni, hogy nem sérült-e meg, mielőtt hosszú használaton kívüli időszak után újra használatba venné a csizmát.

Hogyan kell tisztítani a Timberland bakancsot?

Távolítsa el a foltokat

Miután megállapította, hogy Timberland csizmája nem szivárog, és alaposan megtisztította, elkezdheti eltávolítani a foltokat a csizma bőr külső felületéről. Kezdje azzal, hogy egy puha sörtéjű kefével eltávolítja a nagyobb szennyeződéseket a csizma felületéről.

Ezután nedves ruhával tisztítsa meg a területet, és hagyja teljesen megszáradni, mielőtt folteltávolítóval vagy más bőrtisztító szerrel kezelné. A kezelés után tiszta ruhával törölje le a felesleges terméket, amíg a folt minden látható nyomát el nem távolítja anélkül, hogy a bőr felületét károsítaná.

Azonnal kezelje a foltokat

Minél hamarabb kezeli a foltot, annál nagyobb az esélye annak eltávolítására. Ne hagyja a foltot napokig állni, mielőtt elkezdené kezelni. Ha lehetséges, a foltokat lehetőleg rögtön a megjelenésük után kezelje. Ha ez nem lehetséges, helyezzen két papírtörlőt egymásra, és fektesse őket a foltra. Ez felszívja a folyadékot a foltból, és megakadályozza, hogy tovább terjedjen.

Használjon enyhe szappant

Nincs szükséged durva mosószerre a Timberland vagy bármely más típusú csizma tisztításához. Ehelyett használjon enyhe szappant vagy mosogatószert. Az enyhe szappan vagy mosogatószer nem árt a csizmának, és nem okoz elszíneződést vagy nem károsít más típusú ruhákat sem. A fehérítőt vagy ammóniát tartalmazó tisztítószerek a legtöbb lábbelitípushoz túl durvák.

Összefoglalva, akárhogy is nézzük, a Timberland csizma tartós. Akár az anyagokat, akár a konstrukciót vagy az általános kialakítást veszi figyelembe, a csizmák ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

A Timberland csizmákat durva terepre és zord időjárási körülményekre tervezték. A vállalat több mint 40 éve tervez és gyárt lábbeliket. Férfiaknak és nőknek egyaránt készít csizmákat különböző stílusokban és színekben.

A Timberland minden párjába strapabíróságot építettek be. Vízálló bőrből készülnek, amely bármilyen időjárási körülménynek ellenáll, még a legzordabb terepen is. A talpuk pedig gumiból készült, ami azt jelenti, hogy nem csúsznak meg nedves felületen.

A külső talp olyan gumiból készül, amely újrahasznosított anyagot tartalmaz. A vállalat a csomagolásokban, a szállítási dobozokban és a felakasztható címkékben is újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokat használ.

 

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.