Hogyan működik a PayPal?

A PayPal közvetítőként működik Ön és a bank között. Hozzáadhat egy bankszámlát vagy hitelkártyát/betéti kártyát a PayPal rendszeréhez, és bármikor, amikor online fizetést kezdeményez, kiválaszthatja, hogy melyik számlát kívánja megterhelni. Minden tranzakciót a bankja helyett a PayPal-on keresztül bonyolít le.

A beérkező pénzösszegek a PayPal-számláján maradnak, és felhasználhatók az e-kereskedelemben, az értékesítési pontokon (PayPal-kártyával), vagy átutalhatók a bankszámlájára. Az átutalások néhány napot vagy perceket vehetnek igénybe (felár ellenében). PayPal-számlája egyenlege bankszámlával vagy kijelölt kártyával is feltölthető.

Magánszemélyek számára a PayPal egyszerű pénzátutalásokat, betéti/hitelkártyákat, csekkbefizetést és e-csekk szolgáltatásokat kínál. A kereskedők számára a PayPal számos szolgáltatást kínál versenyképes áron, hosszú távú szerződések nélkül. Ezek közé tartoznak az olyan funkciók, mint a PayPal-szállítás, a számlázás, a működőtőke, sőt még a PayPal-hitelek is.

A PayPal-fiók létrehozása ingyenes, de a szolgáltatás használatáért különböző díjakat kell fizetni. Kicsit más üzleti modellről van szó, ha Ön egy magánszemély, aki pénzt küld a barátainak, mint egy vállalkozás, amely a fizetéseket segíti elő.

A PayPal használható weboldalon, mobilalkalmazáson, programozott interfészeken vagy integrációkon keresztül. Eszközöket és szolgáltatásokat nyújt a POS (értékesítési pont), az e-kereskedelem és az előfizetéses tranzakciók támogatásához. A felhasználók védelmét azáltal biztosítja, hogy eladói védelmet, vásárlási megoldásokat és az iparág legjobb digitális biztonságát kínálja.

Összefoglalva, a PayPal:

  • Lehetővé teszi az áruk és szolgáltatások online és személyes fizetését.
  • Lehetőséget biztosít nemzetközi pénzküldésre és -fogadásra
  • Különböző szintű digitális biztonságot és fizetési védelmet biztosít
  • változó és/vagy fix díjat számít fel a nyújtott szolgáltatásokért
  • A PayPal alapértelmezett fizetési módként is beállítható, amelyet online a hitel- vagy betéti kártya helyett lehet használni. Ez tette az eBay-en olyan népszerű fizetési móddá.

Hogyan működik a PayPal?

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.