Hogyan kell manifesztálni

Néha nehéz előre nézni, különösen akkor, amikor folyamatosan a munkával, a számlákkal, a családdal és a gondolatainkkal vagyunk elfoglalva. Pedig a jövőre való tervezés és az izgatottság jót tesz a mentális egészségünknek. Amikor a világ kiszámíthatatlannak tűnik, csak rugalmasan kell látnunk, és készen kell állnunk a változásokra.

Szerencsére számos hatékony manifesztációs technika segít abban, hogy arra összpontosítsunk, hogy hol szeretnénk lenni a jövőben. Íme néhány módszer, amivel elkezdhetjük:

1. Készítsen egy víziótáblát

Ha egy víziótáblán képekkel és szavakkal rakod össze a céljaidat, akkor az elméd szabadon elkalandozhat. Akassza ki a táblát olyan helyre, ahol minden nap láthatja. A víziótáblád látványa remek emlékeztető, hogy folytasd a munkát.

2. Kezdj el naplót vezetni

A naplóírás biztonságos teret ad arra, hogy ítélkezés nélkül rögzítsd gondolataidat, aggodalmaidat és céljaidat. Papíron mindig önmagad lehetsz. Vezethetsz hálanaplót, ahol felidézed, miért vagy hálás, vagy manifesztációs naplót, hogy arra koncentrálj, amit szeretnél elérni.

A naplóírás azért nagyszerű, mert visszaolvashatod, és elgondolkodhatsz azon, hogy milyen messzire jutottál, és milyen célokat értél el.

A forgatókönyvírás egy másik napló típusú manifesztációs gyakorlat. Ez a módszer becsapja az agyadat, hogy azt higgye, már elérted a céljaidat. Írj egy naplóbejegyzést a jövőbeli éned szemszögéből. Írja le, hogyan érzi magát: megkapta álmai állását, találkozott a lelki társával, vagy hat számjegyű fizetést szerzett.

A forgatókönyvírás során fontos, hogy szem előtt tartsd a következő praktikákat:

  • Maradjon a jelenben: Vizualizáld álmaid életét úgy, mintha most történne meg, és írd le jelen időben, amit szeretnél, mintha már meg is lenne. Legyen minél részletesebb, hogy a gyakorlat meggyőzőbb legyen. Gondoljon minden érzékszervére: mit lát, érez, szagol, hall és ízlel?
  • Ha például egy új munkahelyet szeretnél manifesztálni, képzelj el egy olyan irodát, amelynek friss papír illata van, tele van gyönyörű zöld növényekkel, és a háttérben megnyugtató csevegés hangja hallatszik. Érezd az új irodai ruhád anyagát, és ízleld meg az első korty kávét reggelente.
    Manifesztáld a szeretetet és a hálát: Ne csak arra gondolj, hogy mit szeretnél – szentelj pozitív energiát annak, hogy hálás légy azért, amid már van. A pozitív gondolkodás elősegítésének egyik létfontosságú módja, ha elgondolkodsz azon, hogy most miért vagy hálás.
  • Ez lehet olyan apróság, mint a heti bejelentkezés egy jó baráttal, vagy olyan nagy dolog, mint a saját otthon.
  • Hagyja hátra azt, amit nem akar: A sikeres manifesztáció a pozitív gondolatokra összpontosít. A forgatókönyvek segítenek vizualizálni azt, amit az életedbe szeretnél hozni, ami azt jelenti, hogy arra gondolsz, amit akarsz, és nem arra, amit nem.
  • Ha például új állást szeretnél, ne gondolkozz azon, hogy miért akarod otthagyni a régi állásodat. Gondolj arra, hogyan fogod érezni magad, ha belépsz az új munkahelyedre.
    Kapcsolódj az érzelmeidhez: Koncentrálj az érzéseidre, amikor elképzelted, hogy megkapod, amit szeretnél. Ha hagyod magad beleülni a boldogságba, az motiválni fog, hogy elérd a céljaidat.

3. Mondjon pozitív megerősítéseket

Hallottál már a Wonder Woman pózról? Ez az, amikor szuperhős pózban állsz, és pozitív dolgokat kántálsz magadnak. Megvan! Méltó vagyok az álmaimra. Folyamatosan tanulok. Sikerülni fog.

Lehet, hogy elcsépeltnek hangzik. De azok számára, akik önkritikával és automatikus negatív gondolatokkal küzdenek, hatékony módja a gondolkodási minták átnevelésének.

Szuperhős pozíció ide vagy oda, a pozitív gondolatok napi ismétlése arra neveli az elmédet, hogy automatikusabban gondolkodjon pozitívan. Ez segít növelni az önbizalmadat. Gyakorold a megerősítések ismétlését minden reggel vagy stresszes események, például tesztek, prezentációk vagy nehéz beszélgetések előtt.

4. Gondolj az álmaidra lefekvés előtt

Ha lefekvés előtt elgondolkodsz vagy leírod, hogy mit szeretnél, az az elméletre játszik, hogy a nap utolsó gondolatai fokozatosan, de mélyrehatóan módosítják a tudatalatti hiedelmeidet. Az álmaid javulni fognak, és jobban fogsz ébredni.

5. Lépj ki a dobozból

Semmi baj nincs azzal, ha a komfortzónánkban maradunk. De ha kíváncsi leszel és kilépsz ezekből a határokból, fejlődni és tanulni fogsz. Új lehetőségeket fogsz felfedezni. Kezdd kis lépésekkel, és haladj felfelé a nagyobbak felé.

Thomas Jefferson mondta: „Ha olyasmit akarsz, ami még sosem volt, hajlandónak kell lenned olyasmit tenni, amit még sosem tettél.” Ezek a szavak igazak. A cselekvés biztosítja a fejlődést.

6. Vegye körül magát pozitív gondolkodással

Ha hasonló gondolkodású és támogató emberek között vagy, az segít fenntartani az egészséges gondolkodásmódot.

Ha kudarcot vallasz vagy hibát követsz el, egy védőháló áll majd készen arra, hogy tárt, szerető karokkal elkapjon. Ez jobb, mintha negatív energiával fogadnának.

Bár a pozitív támogató rendszer nagyszerű, a kényszerített pozitivitás nem hasznos. A mérgező pozitivitás az, amikor az emberek erőltetik a derűs hozzáállást, és nem hajlandóak meglátni a negatívumokat vagy a hátrányokat, függetlenül attól, hogy mi történik körülöttük.

A valódi életben vannak hullámvölgyek és hullámvölgyek. Csúcsok és hullámvölgyek. Vannak napok, amikor félni fogsz vagy boldogtalan leszel. Váratlan akadályok és visszaesések fognak történni. Vedd körül magad olyan emberekkel, akik ott tudnak lenni veled, és segítenek visszatalálni a felfelé vezető útra.

Hogyan kell manifesztálni

7. Gyakorold a 369-es manifesztációs módszert

Ez a numerológiai módszer népszerű és egyszerű. Írd le, mit szeretnél manifesztálni. Ezt fogod tenni:

Háromszor reggel
6 alkalommal a nap folyamán
9-szer este

Ha hiszel a numerológiában, mindenképpen használd ezt az egyszerű trükköt. A feltaláló Nikola Tesla úgy vélte, hogy ezek a számok isteni számok, és meg tudják fejteni az univerzum titkait.

Mindenki más számára a 369-es módszer egy emlékeztető, hogy a nap folyamán kapcsolatba lépjünk a szándékainkkal és a célunkkal. Ha következetesen leírjuk, mi az, ami fontos számunkra, az segíthet megszilárdítani a céltudatosságunkat és az irányt. A szándékaid alakítják gondolataid és cselekedeteid irányát.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.