Annak ellenére, hogy kis termetű, Hasbulla hatalmas online rajongótáborral büszkélkedhet, több mint hatmillió követővel az Instagramon.

Hasbulla 2022-ben került a címlapokra, miután nemzetközi turnéja részeként „down under” utazást tett Ausztráliába, mondta: „Alig várom, hogy láthassam az összes ausztrál rajongómat és meglátogassam ezeket a csodálatos városokat, egy apró oroszországi városból származom, így alig várom, hogy megtapasztaljam egy másik kultúrát.

Még ha a név nem is ismerős, valószínűleg láttad már a közösségi médiában Hasbulla fzereplését valamikor.

Ki az a Hasbulla?

Ki az a Hasbulla?

Hasbulla Magomedov, vagy más néven „Mini Khabib” az Orosz Föderációban található Dagesztáni Köztársaságban található Mahacskalából származik.

A 2020-as COVID-19 járvány idején vált internetes sztárrá, miután a TikTok-on közzétett videói vírusszerűen terjedtek, és több ezer mém, poszt és tweet tárgyává vált.

Bár hivatalosan nem kötődik hozzá, Hasbulla széles körben kapcsolódik a nemzetközi Ultimate Fighting Championship (UFC) közösségéhez, miután az egyik legvirálisabb videója, amely a UFC bajnok Khabib Nurmagomedov mérlegelését rekonstruálja, vírusszerűen terjedt.

Miért olyan híres Hasbulla?

Hasbulla 2020 novembere óta több mint 6 millió követőt épített fel az Instagramon.

Tavaly a TikTok-on vált vírussá azzal, hogy az MMA (vegyes harcművészetek) tartalmak kigúnyolására építette platformját.

A „Mini Khabib” nevet azután vette fel, hogy lemásolta a profi MMA harcos Khabib Nurmagomedov ikonikus mérlegelését. Azóta rendszeresen készítenek közös tartalmakat.

Hasbulla egy legyengült állapotban szenved, ami miatt abnormálisan alacsony, mégis magabiztosságot és bájt testesít meg, ami tovább növelte hírnevét.

Emellett hívő muszlim, és gyakran megosztja az iszlám iránti szeretetét, aminek köszönhetően nagyszámú muszlim követőre tett szert.

A skót popkultúrában Hasbulla rendszeresen szerepelt mém-posztokban. 2022-ben egy skót újságot megtréfáltak azzal, hogy valaki beküldött egy fotót az orosz sztárról, miután az újság a hóban gyönyörködő gyerekeikről készült pillanatfelvételeket kért a szülőktől.

Egy felhasználó, aki kiszúrta a képet, tweetelt: „A helyi újságunk képeket kért a múlt heti havazást élvező gyerekekről, és valaki beküldött egy képet Hasbulla I’m dead”.

Mi Hasbulla egészségi állapota?

Hasbulla szokatlan tulajdonságait, például nagyon alacsony magasságát (kb. 100 cm) növekedési hormonhiány vagy „törpeség” okozza.

A növekedési hormonhiány (GHD) egy ritka állapot, amelyet a növekedési hormon elégtelen szekréciója jellemez az elülső agyalapi mirigyből, ami abnormálisan alacsony termetet eredményez, egyébként normális testarányok mellett.

Az ebben az állapotban szenvedők számos tünetnek lehetnek kitéve, beleértve a fáradtságot, a szorongást vagy a depressziót, illetve a másoktól való elszigeteltség erős érzését.

Hasbulla azonban híres arról, hogy humorral és magabiztossággal viseli a betegséget; ez a másik oka hatalmas népszerűségének.

Hány éves Hasbulla?

A fiatal orosz 2023-ban körülbelül 20 éves lehet, de a pontos születési dátuma nem ismert.

Sok weboldal szerint 2003-ban született.

Milyen magas Hasbulla?

Hasbulla a SportsKeeda-nak adott interjúja szerint 3 láb és 4 hüvelyk, ami azt jelenti, hogy valamivel több mint 100 cm.

A törpeséget felnőtteknél úgy határozzák meg, hogy a magassága 4 láb 10 hüvelyk (147 cm) vagy annál kevesebb, míg az ilyen felnőttek átlagos magassága 4 láb (122 cm).

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.