Hogyan találd meg a lelki társad az asztrológia segítségével?

Amikor a szerelmet keresed, gyakran úgy érezheted, hogy a sötétben tapogatózol. Szerencsére az asztrológia talán képes megmondani, hogy kivel vagy kompatibilis, és hogy van-e már köztetek kapcsolat vagy sem. Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, hogyan használhatod az asztrológiai horoszkópodat, hogy megtaláld a lelki társadat még ma.

Hogyan találd meg a lelki társad az asztrológia segítségével?

A születési horoszkópod kitöltése

Derítsd ki a születési idődet, dátumodat és évedet.

Csak ezekre a konkrét adatokra lesz szükséged ahhoz, hogy elkészítsd a születési horoszkópodat. Ha nem vagy biztos a részletekben, próbáld meg felkutatni a születési anyakönyvi kivonatodat – szuper fontos, hogy az információd pontos legyen!
Ha valaki máséval (például a partnereddel vagy a szerelmeddel) akarod összehasonlítani a horoszkópodat, szerezd be az ő adatait is. Így pontos horoszkópot készíthetsz nekik.

Töltsd be az információidat egy születési horoszkópos weboldalra.

Rengeteg ingyenes weboldal létezik, amelyeket egy egyszerű Google-kereséssel használhatsz. Miután beírtad az adataidat, láthatod a saját születési horoszkópodat, amely egy körhöz hasonlóan fog kinézni.
A születési horoszkópod megtalálása az első lépés a lelki társad megtalálása felé! Ha már előtted van a horoszkópod, megnézhetsz bizonyos területeket, hogy megtudd, kivel vagy a leginkább kompatibilis.

Nézd meg a hetedik házadat, a Marsot és a Vénuszt, valamint az északi csomópontjaidat.

Mindhárom összetevő segíthet kitalálni, hogy kivel vagy leginkább kompatibilis, és ki lehet a lelki társad. Fordíts különös figyelmet ezekre a születési horoszkópodon, és olvass tovább, hogy megtudd, hogyan használhatod fel őket a lelki társad megtalálására!

Hetedik ház kompatibilitás

Nézd meg a felkelő napjegyedet, vagyis a hetedik házadat.

A felkelő napjegyed, más néven az aszcendensed vagy a hetedik házad általában a születési horoszkópod bal oldalán található. Ez tartalmazza a felkelő jegyed szimbólumát, amely bármelyik állatövi jegy lehet. Ha már kitaláltad a saját felkelőjegyedet, akkor ennek segítségével többet tudhatsz meg arról, hogy ki az, akibe esetleg beleszerethetsz.

Kutass utána, hogy melyik jegy áll szemben a hetedik házaddal.

A saját felkelőjegyeddel szemben álló jegy az, amelyikkel a leginkább összeilleszthető vagy. Például, ha a te felkelőjegyed a Halak, akkor a Szüzekkel vagy leginkább kompatibilis. Az ellentétek vonzzák egymást, és a születési horoszkópod ezt határozottan tükrözni fogja. Más ellentétes jegyek közé tartoznak:

  • Kos és Mérleg
  • Bika és Skorpió
  • Ikrek és Nyilas
  • Rák és Bak
  • Oroszlán és Vízöntő
  • Szűz és Halak

Keress olyan partnert, akinek a jegye ellentétes a tiéddel.

Ha megtudtad, hogy ki az ellentétes jegyed, megpróbálhatod így megtalálni a lelki társadat! Miközben partnert keresel, próbálj meg olyasvalakit keresni, akinek az ellenkező jegye van, mint neked. Jó eséllyel jobban össze fogsz illeni velük, mint bármelyik másik csillagjeggyel.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.