Hogyan lehet hűtőt szállítani

Ha a hűtőszekrényt saját maga költözteti, győződjön meg róla, hogy van legalább egy másik személy, aki segít Önnek, és a készülék mozgatásához megfelelő felszereléssel rendelkezik. Győződjön meg arról, hogy az ajtókon keresztül szabad az út. Ne feledje, hogy a hűtőszekrény nagyon nehéz, ezért érdemes megfontolni, hogy profi költöztetőket vegyen igénybe a készülék mozgatásához, különösen akkor, ha lépcsőn kell fel- vagy lecipelnie.

Rögzítse az ajtót szalaggal vagy kötéllel. Érdemes a készüléket buborékfóliába, takaróba vagy bármi másba csomagolni, hogy elnyelje a költözés során esetlegesen elszenvedett ütéseket. Rögzítse a készüléket a kocsihoz vagy teherautóhoz, amelyen utazni fog, nagy teherbírású kötelekkel.

Hogyan lehet hűtőt szállítani

A hűtőszekrényt a legjobb állva szállítani. Ez azonban nem mindig lehetséges. Bár nem a legjobb, de a hűtőszekrényt az oldalára fektetve is mozgathatja. Ne feledje, hogy a hűtőszekrénynek a költözés után órákig mozdulatlanul kell állnia. Ha az oldalán szállítják, ez a várakozási idő az oldalára fektetve kétszeresére nő.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.