Hogyan kell zárat cserélni

Első lépés: Távolítsa el a régi reteszzárat és a vasalatokat. Ez a rész elég egyszerű. Keresse meg a zár belső oldalán lévő csavarokat, és távolítsa el őket a forgótárcsával együtt. Most már egy olyan lyuknak kell lennie, amelyen keresztül át lehet látni. Nyissa ki az ajtót, hogy láthassa a zár oldalát (az ajtó belső oldalán futó keskeny részt), és keresse meg és távolítsa el azokat a csavarokat is. Távolítsa el az ajtóról a többi reteszbetétet.

Második lépés: Helyezze be az új reteszt. Fogja az új retesz hardverét, és szerelje be a régi helyére. A legtöbb reteszrögzítő egyik oldalán az áll, hogy „fel”, hogy segítsen kijelölni, hová kell elhelyezni. A rögzítéshez használja a holtzár szerelőkészletben található rögzítőelemeket.

Harmadik lépés: Helyezze be az új zárat. A retesznek lesznek olyan nyílásai, amelyekbe az új zárjának mind a zár/kulcs részét, mind az elforgató részét be tudja illeszteni. Szerelje össze a darabokat ott, ahol kell, és rögzítse őket a helyükre a retesz szerelőkészletében található csavarokkal.

Negyedik lépés: Tesztelés. Cseréje után mindig tesztelje le az új zárat, ahelyett, hogy csak feltételezné, hogy működik. Ehhez győződjön meg arról, hogy a kulccsal záródik és nyílik, és hogy a belső térben lévő esztergályozóval záródik és nyílik.

Hogyan kell zárat cserélni

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.